Sad ce plata pa ce se vracati ti dozvoljeni minusi od momaka i djevojaka.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Gori welder pub.
Balske crne haljine, rezervacija separea i nazdravljanje vinom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sad ce plata pa ce se vracati ti dozvoljeni minusi od momaka i djevojaka.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Dvije pljosnate ili valjkaste gliste?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Razočarah se maximalno kad viđeh gostovanja, u drugu ruku i razumijem jer je masu uloženo a sa nekom manje komercijalnom pričom bi prošao kao bos po trnju, to je ovdje realnost.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Naravno, odma usran sa rezervacijama. Probah i u petak, i u subotu da uđem da drmnem dva-tri piva, za jedan sto možeš da sjediš do 9.30, za drugi do 10 i takva priča...
"Duša" paba kilometrima daleko...
Tačno ono što našemu narodu treba, retro i hard koncept, a iznutra feminizam i mekano.
Tematika teškog zanata, metala, varioci, alat, a unutra zalizani dečkići koji bulje u ajfon...
Jebeš pab đe ne možeš da svratis i sa vrata zovneš kriglu i drmneš je za šank.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja vam rekoh proje otvaranja, to pub nece gledat.
I dalje njaboljo pub, a ne zove se ja mislim pub je pivnica u Maksim zgradu.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ali bar valja z aove instagram face da se čekiraju, pošto su 7 dana ranije rezervisali![]()
Kako propade mrcna Koala onamo do Premier hotel, sablasno nema žive duše.
kad smo već kod propadanja, zatvorila se i vremešna picerija Maestro, u Ivana Vujoševića.
Ekipi i meni je to redovno mjesto kad treba nesto popit i pojest. Pivska pica je dobra a i kobasice ljute i blage su isto dobre. Steta da se zatvara
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne zatvara se, cak su obnovili ponudu, dodali masu novih jela i promijenili postavu konobara
Momci, imate li neki predlog , utor-srij-cet vece je u opticaju , napravili bi momacko,imate li neki predlog , neka svirka ,kafana , moze i klub .Ja evo gledam da nadjem neki sajt , da se informisem ali nema vajde od toga .
Nisam vise od pola godine izasao u grad ,ne znam ni sto je aktuelno ,ni sto radi naredna 3 dana
Zeppelin, mislim da tih dana nemaš ništa drugo u opticaju. svako veče je tamo svirka, do 3h ujutru rade.. možda cheers, eto ali ne znam imaju li oni svako veče svirku
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
gledao sam u madrugadu i zensku kafanu , a i neke druge klubove, nista prije petka,subote . Znaci nema nekog izbora.
zepelin radi , vidjecu to oce li , ne znam ima li kakva svirka u Welder naredna 3 dana , pa mozda i tamo da se popije koje pivo .Zovem ih , nego se ne javljaju .
Ne bi nista specijalno , cisto malo da se popije![]()
Madrugada petak/subota i to moraš ranije rezervisat, ja mislim da i ženska samo radi petak/subota.. welder vjerovatno ima, oni izbace na instragram kad ima gostovanje.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovjerih Welder pub, osoblje ljubazno, ali od silikona i plastičnih, sjajnih ispeglanih kosa ne viđeh ništa prirodno, sem cijeđenu pomorandžu...
Lijepo mjesto, ali šminkeraj...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Pravo za mene. Poci cu tamo kad budem drzao 11 pro u ruke da se uklopim u ambijent.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks