Quote Originally Posted by Dejan View Post
Ja sa Hipotekarnom nijesam imao problema. Stanje koje kaže da je po SMS porukama je uvijek isto kao stvarno stanje na računu. Dobijaš SMS i za odlive i za prilive, pa čak i za refund.
Dobijam i ja isto SMS poruke i za odlive i za prilive medju kojima je u 'refund' (povrat novca)

Ali izgleda SMS informacije su onako... "ofrlje" i nemaju nikakve veze sa pravim stanjem nego je taj SMS servis iskljucivo iz "sigurnosnog i informativnog karaktera"...

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
Prvi put ti cuh da sms nije kako treba . Desi se ponekad da ne stigne neka poruka ali jos se nije desilo da stigne sa pogresnim iznosom ali eto izgleda da moze i to .
Ako je NLB u pitanju onda sad znas.. nikako se ne oslanjat' na SMS poruke. Navodno smo svi to potpisali u ugovoru (ne kazem da nisam)...

Quote Originally Posted by Bugi View Post
Evo sam ja sada računao SMS poruke od početka mjeseca.
Ne slaže mi stanje sa odlivom za 2.4e.. Ovdje sam uračunato održavanje kartice i svega ostalog...

Poslao sam mail Hipotekarnoj sa zahtevom za listing. Mada ću sjutra ako mi ne odgovore poći u poslovnicu.

Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Meni kad je gospodj(ic)a pocela da cita listing nista mi se nije podudaralo sa SMS-ovima koje sam uporedo gledao na telefonu pa sam je prekinuo jer sam vidio da to ne vodi nicemu i zatrazio listing na mail umjesto toga, da sam provjerim sto je i kako je...

Quote Originally Posted by miovrag View Post
Tako je mene bilo ista stvar sa Sms porukama,da mi se nije poklapalo sa stanjem u banci. Svaki put neki minus.
I na kraju sam pitao u banci Ckb,svako podizanje gotovine na bankomatima njihovima uzimaju proviziju. A ja sam cesto dizao po 20-30e jer tada zivio u kolektivnom smeštaju. Uzas. Od tada bas rijetko dizem na bankomatima

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
To je nesto drugo, tj. tebi su SMS poruke bile tacne nego ti nisi znao za proviziju. Kod mog slucaja (ili bilo koga u NLB banci izgleda) jednostavno SMS informacije o odlivu i stanju na racunu nema veze sa pravim odlivom i stanjem na racunu... Sto je meni nevjerovatno ali eto... slabo me vise sto moze zacudit' kod nas...