Ziva ti je to istina bgm.
Kad auto ne vozis ne treba ga ni registrovati - ili samo se ljeti podje nedje na par dana.
Tu se ne moze ni peglica pokvariti - ali ako prelazis 2000km mjesecno moze nesto da podje kako ne treba.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kad sam registrovao kola ovaj u Sava me pitao oli 3 slepe da imas - zbog 5e vise rekao sam stavi..
Nije ni cudo - pricamo dje ide neko da reg. kola zbog 10e manje - kad se dzipovi registruju na teretno.
ne znam jesam li na pravom mjestu ali da pitam, dje cu uradit tehnicki a da mi ne prave problem to sto je boja malo matirala i po nedje se onaj lak ogulio, zna li ko?
ma svake godine mi nesto kao progledaju kroz prste, mislio sam da promijenim i da to zavrsim bez problema
hvala svakako
Zar im nije u korist da puste nekog da prođe tehnički ako već zadovoljava uslove pravilnika?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Njima je, realno, u korist da te vrate i naplatet ti duplo jer znaju da neces ofarbat auto za 48h
A imas i problem sto vecina ni ne zna po kojem pravilniku radi, a ne sta pise u njega... meni su tako npr trazili da skidam euro kuku (ajde dobro), pa potom i plocu na koju se montira eurokuka (fabricka) - kaze ne smije po pravilniku... reko za kuku vam je proslo, ali ne mrdam kola sa kanala dok mi ne pokazete po kojem pravilniku treba da osegam ovo sa sasije![]()
![]()
Prva registracija na 1.9 88kw (sa tablicama novim) koliko može ispanut?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Boga mi oko 300€(mozda i vise)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jebenti.. Koliko su tablice, 40e?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kako te deru moj @Majx. Mjenjaj tu autokucu odmah.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ako oce neko..
Prodajem originalne philips ksenone oznaka im je (brzo paljenje) 2-3x se pale brze od obicnih ksenona - skinuti sa kola (na dugo su bili) nisu radili ni sat vremena..
Placeni oko 100-120e vise sam zaboravio te cijene.
H7 6000k (30e)
Daj da vidim taj Filips.
Ako je Filips, tj. da pise Philips na njima, kupujem.
Last edited by TAKUMI; 23-08-19 at 19:09.
Prema tome, šta da ti kažem?
Dajte sliku ako dodje do toga, ovo bi bilo kao susret David vs Goliath.![]()
Ima li dje ovo bez kod nas?
1km posle zaobilaznice Zeta (prema moru) ide traktor a iza njega kolona od par km pa mozete misliti kolika je kolona bila.
Nije ni cudo sto se gine..
Ja od zeljeznicke stanice u zetu idem za jednim autom SRB PK ide covjek 40 maks 50km i nemam dje da ga pretecem - kad sam ga tek pretekao 2km prije virpazara..
Mene iz PG pa je dosadio a ne nekome sto vozi vec par stotina km.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks