AMD Knežević u Dahnu mi je bio 187e sa uključenim 100e pomoći na putu na teritoriji sfrj
AC Kalezić je bio 185e i pomoć se doplaćivala
ostali svi preko 200 i jače...
Ja placam u Sava 3 slepe > mislim da su 5e..
Dje vi sve registrujete kola. - za sve sto je jeftinije ima fora > isto kao u telenor kad uzimate nesto pa vam daju romane da citate sa sitnim slovima.
AMD Knežević u Dahnu mi je bio 187e sa uključenim 100e pomoći na putu na teritoriji sfrj
AC Kalezić je bio 185e i pomoć se doplaćivala
ostali svi preko 200 i jače...
U AC Kalezic se pomoc doplacuje 6 EUR, sa Sava osiguranjem.
Pomoc na putu...mislite li na šlepu?
Prema tome, šta da ti kažem?
Juce sam bas provjeravao za jedan a8 3.0, u f1 491, kod mrakovica 520.
Meni ne treba slepa na putu, vozim japanca.
AC kalezic 328e za moj auto a u Formla 1 312e i uz polisu dobijam gratis 100e pomoci u bivsim jugoslovenskim republikama ukljucujuci i albaniju)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by qwert; 21-08-19 at 10:53.
Za njega ne mogu imat jer je van garancije, i nije regan kod nas.
A i ne kvari se![]()
Mogu mislit nategu da ostvaris pravo na ove 100e slepanja popravke nedje u inostranstvo. Te uslove i zahtjeve
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
uh kakvih tu ima prevara...
prijatelj je to platio u Lovcen, a kad je zatrebalo (cuknuli ga nedje oko Radanovica) se ispostavilo da ti je gratis onaj dio voznje u lokalu do majstora, a ako bi kuci da te voze (sto je htio jer je iz PG) trebo je da doplati do pune cijene.
Dzaba zvanje i zalbe da pise na teritoriji CG - oni to tumace tako (ili su barem tad).
Do 80€ te šlepaju, ti biraš đe ćeš.
Ne znam tačno koliko računaju kilometar.
koliko im se digne u momentu
vecina nema fiksni cjenovnik no ko ima deal sa njima pa kako zareze
ovi s primorja deru, ovi na sjever su bas povoljni
podgorica je sredina, oko 20e ti je lokal - ali je 20e iz tolosa do na konik, ali sa mareze do delte je 25 jer je to van gradai jos 5e (ako im prodje) ako je nocna voznja
Kako vozac renoa zna cijene slepe u detalje![]()
E da znas koliko je puta prosao tu golgotu.
Pazi na sto narod pada ovo nije istina > besplatna pomoc na putu trla vrla do 100e (pomoc na putu spada slepa) a da vas neko slepa od Budve do PG trebace jedno 70e sigurno a oni pominju pomoc na putu u SFRJ![]()
![]()
![]()
![]()
Meni se u Petrovac skinuO kaIs sa kola - zvao slepu imao 3 besplatne dosli odma najblizi iz Bara - odslepali me do PG prosli kroz sozinu sve oni platili rekao kod toga i toga majstora da me ostave i tako je bilo.Prijatno..
Normalna registracija imas 3 slepe gratis > nikad ti ne trebalo ali ih imas - a ovdje pricaju od sitnim parama dje je jeftiniji tehnicki (ali imaju pomoc u SFRJ)![]()
kad vozis lamu onda je itekako bitno da imas lovcenovo slepanje
MIX 2
lovcen slepa se doplacuje i to ako se ne varam ima tri razlicita paketa...
a onda svi doplate za osnovni pa posle muka kako objasnit korisniku neke stvari...
Last edited by radza-madza; 21-08-19 at 15:47.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks