...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
ferari dolazi sa novim djelovima za VN Madjarske.
Sto cini ferari.![]()
![]()
ne znaju sto ce vise.
Mick u V10.
Prema tome, šta da ti kažem?
Odgledah ovo juče. Dio gdje kaže da Verštapen ne bi umio da vozi auto sa manuelnim mjenjačem.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hamilton će apsolutno sve rekorde da obori, čak i u plakanju i "nepravdi"![]()
Kako udari lecler - razdrma citavu formulu...
Bice ovdje problema..
Uh - dobar Botas.
Odma na pocetak vam je udes LeClera
Isti slucaj.
I kad sam vec tu počkem se na Ferrarijev ovogodisnji bolid.
Lagano ih RBR pretece, u prvoj godini saradnje sa Hondom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hondi su ruke bile vezane kad su bili partneri sa McKvarenom. Nisu imali srece, falilo je motivacija...
Bolid je bio krš a mi smo mislili da je Honda problem.
Prema tome, šta da ti kažem?
Honda je prikazana u losijem svjetlu zahvaljujući Alonsovom egu. Jesu bili najslabija PU ali McLaren ih je sa Alonsom i lažnom propagandom da imaju najbolju šasiju negdje u rangu Red Bulla dodatno spuštao i ponižavao. Koliko im je šasija bila dobra vidjelo se prošle godine kad su i oni i Red Bull imali iste Renoove motore.
Ove godine Red Bull je od Honde tražio da im isporuče određene performanse motora i sad kad je Honda konačno ovladala hibridnom tehnologijim, oni su to i isporučili. Očekuje se spec 4 koja bi trebalo da ima poboljšani quali mod i dodatne Hp za trku.
Dodatno, ako pobijede sjutra (ako Max zaspe opet na startu pobjeđuju 100 %), mislim da se tu nazire comeback kao u godini protiv Brawn Gp-a (ili bih ja volio da se ova sezona tako odvija). Neće Mercedes spavati ali se vidi da Red Bull ima najbolji razvoj bolida u toku godine. Na startu sezone sam negdje mislio da će Mercedes biti brutalan do kraja ali sad se nadam u drugu dominaciju koja bi ih skinula sa trona.
Špekuliše se da je razlog zašto Ferari nema veliki pomak u vremenima (od petka do subote) u smislu da uzmu pol, taj što nemaju kvalitetan feedback iz simulatora, i da su tu prošle i pretprošle godine imali jak povratni info za setup u toku vikenda, od Giovinazija i Kvijata.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks