A u Skadar svaka kafana ima Nikšićko, takođe u Trebinje i brojne druge gradove iz okruženja. Treba nas utulit potpuno, od patriota-biznismena pa do naroda koji prihvaća to.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nikšićko radi očajan marketing kod lokala Tuborg i drugi im za držanje njihovih piva daju tende, suncobrane, stolove i stolice na određeni broj prodatih piva daju im džabe određenu količinu naravno traže da eksluzivu oko prodaje njihovog piva ali ljudima se to isplati. Za razliku od njih Nikšićka pivara je toliko mrtva u tom dijelu da se nikome ne isplati da im oni budu eksluziva.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Niksicka je tu za ostale svijet izmislila, samo sto ne daju blavorima od kafana no ozbiljnim lokalima.
NevidEli se...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Cijene zbilja jesu na mnoga mjesta nerealne.
5 cevapa - 4 eura.
Last edited by avet; 01-08-19 at 15:19.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mene sad momak iz novog cudno pogleda i rece "pa dobro, ta cijena od 3 i po eura za vodu je ok, nije to skupo, to je ona staklena flasa".
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Zajecarsko rula![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sve zavisi đe ga piješ, bure mora da prođe isti dan, ako pretekne je smeće... Ja ih popijem i 10 u Lovac bez ikakvih nuspojava no nije tema...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kakvo crno niksicko - ja jos nisam upoznao toga ko pije niksicko...![]()
![]()
MoNci.... Pivo? https://forum.cdm.me/showthread.php?3098-Pivo(pije)
Hvala.
--------------------------
Do Not Disturb.
Avioni su u raspadu ili se makar takva slika zeli prikazat'...
Carpatair (iz Rumunije) je "prizvan u pomoc" i mijenja vise aviona nego sto je to u startu bilo planirano. (navodno su pozajmljeni kako bi preuzeli mjesto onim iz MNE Airlines koji su pokvareni)
Svako malo su neki tehnicki problemi, odlaganje letova i drugi problemi slicne prirode.
Do Not Disturb.
Ne letim sa njima bez kad moram
Vidim cudite se za cijene u kaficima po primorju... Pa nema potrebe da idete dalje od cijena u prodavnicama.
Herceg Novi:
IDEA > Cola Zero 0.5l = 1.10€
Aroma > Cola Zero 0.5l = 1.05€
Zimi skuplje nego u unutrasnjosti Crne Gore a ljeti po vrh svega dodaju na cijene jos nekih 20%. Uzivancija.Ovo je samo jedan od primjera sa kojim na primorju zivimo godinama.
Last edited by beatnological; 01-08-19 at 19:06.
Samo što na primoriju nisu samo turisti, samo što ,,za guzicu'' uzmemo familija i ja više para u sezoni potrošimo u market nego u ostatku godine.
Što se cjena u lokalu tiče to me ne tangira uopšte, neka bude i voda 5,75 eura... nebitno, niko te ne tjera da sjedneš tu, to nije obaveza.
Ponavljam po X put, ja sam kafu u Solunu više platio nego u Parizu, no apsolutno mi ne pada na pamet da ta dva grada poredim po tome. Mogao sa oba grada da doživim i bez sjedanja u određene skupe lokale. Na karju krajeva nisu za poređenje, ali nebitno.
Ta cjena u Luštici (ako sam dobro shvatio) je takva kakva jeste, da li iza nje stoji kakva poslovna odluka ili ne, nebitno. Bitno je da tebe niko nije natjerao da sjedneš tamo, ako si htio da sjedneš tamo to je tvoj problem.
Vrlo jednostavno...
Nikad mi nije bilo jasno čuđenje na cijene u restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima. Posebno na primorju. Niko nikog ne tjera da pije vodu od 5e. A ako to odgovara vlasniku i misli da će tako da uspije zbog njemu poznatih razloga. Super. Meni ne smeta.
Cijene po marketima su već druga priča.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Portonovi od danas otvoren. Veliki dan za nas turisticke poslenike![]()
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
On otvoren a kranovi na ljetovanje
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks