Vazda!
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
na kraj smo zavrsili u next level garage kod druga od Luke sa foruma...
kaze da je na 2-3 ugradjivao ksenone, i na svaku su morali da "spuste" branik.
i stvarno se ne moze pric bez zveka.
Ovo je model 2006, full oprema, 1.9 jtd...
Mozda zavisi i od nivoa opreme, a mozda se na 2.4jtd ili jts lakse pridje...
uglavnom ne bih zelio da je imam kad sam vidio koliko je komplikovano sve
Vazda!
But if you never try, you'll never know..
da nisam ugradio xenone sam ispred zgrade na parking....pa ajde...![]()
nemam pojma zasto bi neko skidao branik na 1.9 narocito....dje je 2.4 tu je jos sve nabijenije
Možda je Buso pod haubom...
Sent from my Motorola 8400
meni je u breri 2.4 i nedavno sam mijenjao tu sijalicu, bez ikakvih problema. prilično sam siguran da alfi to nije bio prvi auto koji su konstruisali, pa da je dizajniraju tako da moraš da skidaš branik da bi zamijenio sijalicu. jeste malo teže prići, i istina je da se ne može glava zabit u motorni prostor, ali za ruku ima mjesta
nista, zvacu vas kad bude trebalo nesto da se radi
druže laz
samo reci
lećećemo kao meci
Alfisti, daako se dogovorite više mora li se branik skidati zbog zamjene sijalice![]()
Eno su drugari iza kafane ugradili xenone na nju zimus, pijani...
Poslato s Jadrana
pa definitivno nisam normalan kad sam vozio dvije alfe 10 godina
salu na stranu, cekam da ovaj stelvio dodje na 4-5000![]()
Wulfi, upravo, samo je Laz trijezan ovdje.
Poslato s Jadrana
Alfa Romeo odee pa pa...
Prodaja opala za 42% 2018-2019 uprkos novim modelima.
U Francuskoj cak za 61%
Pad prodaje Stelvia za 18% u 2019.
Guilia pala za 44%
Lancia Ypsilon se prodala u vise primjeraka nego svi Alfini modeli zajedno.
Toliko o povratku nekadasnje legende.Hype je kratko trajao
https://www.forbes.com/sites/michael...be-ending/amp/
Zašto bi te to činilo srećnim nije mi jasno?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
tesko sto moze da se uradi sa dva modela u ponudi i to oba kostaju 40000 pa na gore...
pogledaj koliko audi ima modela... i to svaki u nekoliko verzija...
Ma jes, ocekivali smo, Mona Liza na tockovima sa Apollo tehnikom...
Prema tome, šta da ti kažem?
27.7.2019. godine je potvrđeno da Alfa Romeo Tonale ide u serijsku proizvodnju. Imaće benzinske turbo motore zapremine 1,3 i 1,6 litara, te hibrid. To je manji SUV od Stelvia. Kažu da se serijska varijanta neće puno razlikovati od prototipa.
Postoje jadni ljudi ciji zivot poprima smisao tek kad se ispljuje ili naruga neciji tudji. Analogno tome, ima ljudi koji likuju kada nekome drugom ide lose, i sposobni su da se samo tada raduju. A to je tuzno. Za njih.
Alfa sve i da ovog momenta prestane da postoji, napravila je od sebe istorijsko ime i nasljedstvo. Napravila je vojsku postovalaca. Uvijek ce rijec alfista predstavljati trn u oku iskomercijalizovanim i puficavim tinejdzerima koji se loze na fast&furious i lokalne varijante istog koje podrazumijevaju potpisivanje sa semafora i bacanje pod rucnu u kruzni. Jbg, to je prirodna selekcija. Postoje siroke mase i one druge.
Da ne duzim-ljudi kojima je satisfakcija da dodju na pdf da bi se nasprdali losim prodajnim rezultatima marke automobila sa kojom nemaju dodirnih tacaka, samo govori o tome koliko treba da si slab i izmucen da bi se zasladjivao necijim neuspjehom. I koliko ti je zivot jadan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brate, potpuno te razumijem da voliš Alfu, isto kao i ja VW.
Ali trebaš da razumiješ da se ođe međusobno sprdamo i gorimo jedni druge. Uvijek je bilo zaebancije između fanova recimo VW i Alfe ili BMW i Merca, itd.
Alfa ima neki dizajn koji se meni iskreno ni ne sviđa mnogo, ali izuzimam Breru i 159.
Ma kakvo crno peckanje. To je ono "ludilo mozga". Komentarisati izgled, ili postovati neku foru itd je ok. Ali ovo što se radi je ludilo mozga. Nikad mi neće pasti na pamet da na neku od tema koje su o drugim automobilskim markama komentarišem na način na koji pojedini ovdje komentarišu.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Prodaja u EU + EFTA državama:
2015 - 56.688
2016 - 66.155
2017 - 86.805
2018 - 83.438
---- januar - 7.684
---- februar - 7.306
---- mart - 9.945
---- april - 7.793
---- maj - 9.162
---- jun - 8.441
---- jul - 9.395
---- avgust - 8.084
---- septembar - 3.275
---- oktobar - 3.918
---- novembar - 4.276
---- decembar - 4.159
2019 -?
---- januar - 4.960
---- februar - 4.537
---- mart - 5.603
---- april - 4.737
---- maj - 5.037
WLTP je počeo od septembra prošle godine, modeli MiTo i Giulietta se počinju puno slabije prodavati (i manje opcija, a realno ta dva modela kaskaju za konkurencijom), modelu Giulia jeste pala prodaja, ali ne drastično kao kod predhodna dva modela. Stelvio je model koji se trenutno najbolje prodaje i čija prodaja ne opada (i ne raste) već je konstanta (oko 2.500 kom. mjesečno).
Edit: gdje stoji Alfa Romeo i kakvi su planovi? 100.000 automobila godišnje kada se lansira nasljednik Đulijete, redizajn Đulije, Tonale, Stelvio i Spajder (te iz njega izvedeni kupe). 100.000 automobila godišnje sa pet modela? Vidjećemo, no, opet, to nije ostvarivo prije 2022 god. (do tada se očekuju ovi modeli).
Last edited by wulfy; 04-08-19 at 13:27.
Ne sprdam se ni sa kim...Ne znam dje je vidio sprdnju ni u onaj post dje sam napisao da prodaja opada.
Ili se naljutio mozda sto sam rekao da se sijalica u 159 tesko mijenja?
(Egzekutor, ne odnosi se na tebe nego generalno)
A najvise mrzim cistokrvne ljubitelje italijana koji toliko pate za Alfom Romeo, a nisu ni rodjeni bili prije modela 145, posjedovali su jednu ili dvije.
A onda bi da kupi neku zvijerku, pa sa sjevera italije uveze najjeftiniju 159 1.9jtd za 1700e sa 400k i vrati je odje na 200...
I odma ide da je cipuje, ludilo mozga...to ti je ferarijev motor
alfista odma postane, ljubitelj masivni
makse druze, skalaj
Last edited by Laz; 04-08-19 at 15:48.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks