Vidjeh da Nasa prica vrsi dostavu. https://m.facebook.com/nasa.prica.podgorica/
Vidjeh da Nasa prica vrsi dostavu. https://m.facebook.com/nasa.prica.podgorica/
Sta uzeti iz Imperial Chicken, da se proba? I je li kao KFC, podrazumjevano blago ljuto ili daju neke ljute soseve?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Svinjsko pecenje u Buffalo na trg Bozane Vucinic iz hotela Nikic...ljudi to je predobro bilo...ispalise me u Voli u Bazar dje ga cesto kupujem, ne stigose da ga ispeku kad su rekli i gdje je isto dobro ali ovo bi medovinabas preporuka, 10e je kilo
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Pečurke punjene pršutom sa gorgonzola sosom 3x bolje u Kužinu nego u Vista Vidikovac!
U Vidikovac dolazi menadžer uradjen, kaže konobarima: namjestite ove stolove oću sve da puca, da grmi. I ode, nije bio ni minut.
Hahahhahahaha.
uzeh sinoć kiflice u onu trafiku kod ruskih kula (iFood, kako li već) i ni primać kakve su bile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam kakvi su sad, totalno underrated brza hrana, imaju odličnu piletinu, barem ovo što sam ja probao (par vrsta burgera, sendvič sa grilovanom piletinom).
U suštini jeste neka kopija KFC-a, imaš raznih vrsta soseva, kifli...
Ulix počeo dostavu, probah taj čuveni njihov doručak - niđe veze, da ne širim priču. Nasuprot njemu, pica-kiflice sa šunkom i sirom bjehu odlične!
Fino se zivi kad se jede po restoranima - dok oni zaludnjaci sa podforuma Politika i Buducnost Crne Gore jedva kraj sa krajem sastavljaju![]()
![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Radovče!
Ćevapi top, koljenica top!
Krilca u bijelom lulu u kineski restoran u City kvartu aoook kakva perverzija, standardno dobri cupavi gambori i piletina sa jabukama u sosu od sljiva
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Cupavi gambori su odlicni ali i pacetina kao i patlidzan u nekim sosovima, patlidzan se topi u ustima :-)
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Tabasko mozda nema najbolju picu (u vrhu su) ali brate za 7min su mi je donijeli (đe god da sam po gradu bio nisam cekao preko 14-15min) i to je stvarno za postovanje, svaka im cast!
Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk
Ulix isto ima brzu dostavu meni na tuski put za 30 minuta donesu sto je za pohvalu.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Tabasco je poznat po brzoj dostavi.
Pominjaste neđe burek u pekaru Centar u Pejton, pa nemojte ljudi da se zajebavamo, jedan od najgorih bureka ikad što sam probao. Sve mi je jasno bilo kad sam vidio slijepljeno mljeveno meso koje se ne odvaja, užasan burek...
Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk
Je li ko bio u Porto, u Podgorici?
Vidjeh na sajtu da super izgleda.
Izgleda fino sto jes jes hrana osrednje.
Popizdio sam bio načisto, jeo mi se burek jutros baš...![]()
koje kabasice ste preporučivali kod Taja ?
Poslato sa VKY-L09 pomoću Tapatoka
a ima li neke dobre kobasice koje nisu ljute ?
Poslato sa VKY-L09 pomoću Tapatoka
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks