Ali im nema nidje nikoga, je li?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ali im nema nidje nikoga, je li?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Hvala svima na preporuci.
U Budvi - Demižana - domaće taljatele s plodovima mora i hobotnica sa grila
Langust sam skoro posjetila - iskreno za one cijene očekujem više što se ukusa tiče - ništa posebno.
Tri ribara u Rafailoviće - uvijek i najbolje vongole u bijelom vinu. Kod Krsta su u sosu koji je zgusnut (cijenim brašnom ili izmiksanim pasuljem pa mi to kvari merak ali isto dođe pofina porcija).
Ko nije bio, a želi isto tako nešto neobično kod nas da proba - Jade kineski restoran u sklopu Maestrala - najbolja kineska hrana definitivno. I baš dobar trip
![]()
Last edited by tigrovo_oko; 09-06-19 at 11:14.
Pominmjali ste je skoro neđe. Forma, standardno dobra hrana ali konobari splačine to neljubazno..bilo na autobusku ili centar.
U Njegoševoj je bila
Sell the Vatican, Feed the World!
Cuh da se otvara Terminal u Bazaru. Zna li neko kada ?
Who let the dogs out
I dalje je tamo.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
fantastico - stari aerodrom
totalno neugledan objekat ali odlicni hamburgeri( brza hrana)
naspram feta
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Bijase, cupkana govedina + coleslaw, san snova, a i ovi zagoreli krajevi su fantasticni, odlican 5
Za meating point zborim, ne odradi mi quote
Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Kakve su porcije
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pojeo sam nocas mijesano u Voda u Krs u Sotonice,bjese dobro moram priznat..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
U Cosak, pizza sa rukolom, prsutom, cherry paradajzom itd, odlicna.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Šta u tvom slobodnom prevodu znači sramne?
Porcije su sasvim solidne i za ručak i za večeru. Uvod je i tost hleb, marinada, sitno sjeckan paradajz koji je lijepo začinjen. Kozlović 4 bocuna od 2,5 dcl radi balansa u Kosmosu
Pašta 11,5€, hobotnica 13-14€, konobari perfektni (osmijeh, duhovite dosjetke uz distancu, nenametljivi, govore jezike, a ukupan utisak - tu su a kao da nisu). Zelenilo, klupice, mir, u centru Budve a kao da nisi. I ne, ne plaćaju mi za reklamu, nego je zaslužuju besplatno !![]()
Sramne znaci male.
Kilo paste je dva eura i mogli su staviti jos.
Paradajz i tost hljeb-no comment
Hobotnice je ovako odokativno oko 150 grama. Blitva ilI spanac 50 grama.
Najiskrenije da ti kazem, meni su smijesne te porcije. Za rubriku " vjerovali ilI ne". Ne znam koja im je ciljna grupa sa takvim porcijima. Mozda ljudi koji su na dijeti a puni su love.
Mislim, ja idem u restoran kada sam gladan. Bilo da izadjem sa djevojkom, drustvom ili tetkom.
Ciljna grupa se u svakom poslu može dovoditi u pitanje, ali je nečiji rezultat ono što pravi razliku i pobija trtljanje. Generalno (mada ne volim generalizacije) smo alav narod, tako da te sa te strane razumijem.
ja vala jedva cekam da mene neko na ovu pastu povede
Dje su ono dobra rebarca?![]()
carpe diem!!!
Hard Rock Cafe
rm -rf /
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks