Imam ja apk https://cloud.tapatalk.com/s/5cf14eac...i_v.4.1.14.apk
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ljudi, postoji li vise aplikacija za Vijesti.me? Ne mogu nac na play store?
P.s.
Dali oni odgovor
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
![]()
Last edited by GaD; 31-05-19 at 06:50.
Imam ja apk https://cloud.tapatalk.com/s/5cf14eac...i_v.4.1.14.apk
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Cujes ajvane. Kakve veze ima sto rade na azuriranju. Pa i drugi rade azuriranje pa ne skidaju aplikaciju sa play stora. A kakva im je bolje da je nema. Moze se skinuti i sa ovog linka https://www.apkmonk.com/app/me.fleka.vijesti/
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Imam Problem na Note 4, odjednom zablokira citav i ugasi se, ponekad se i pojavi
, mislio sam da je do baterije kupio novu ali isto se desava.
Jedan serviser mi rece da moze da bude do sistema ili ploce?
Sad je 6.0.1 verzija, moze li da se vrati neka starija?
Savjet neki kako da rijesim problem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by invisibleman; 03-06-19 at 23:30.
Ne bih stavljao ja stariju vec probao neki custom na noviju, moze biti do maticne problem takodje. Probaj prvo neki custom (ako ne znas kako daj nekome ko zna) pa vidi na cemu si. Mislim da note 4 ima i 8.0.0 (7.0 nougat ima sig)
Probacu na noviju onda.
Ako bude do maticne, je li rijesivo to?
https://www.google.me/amp/s/forum.xd...-t3434335/amp/
Probaj ovo , zbog prve stavke sto ti pise mmc_read failed , mada ovdje pise da je samo za t com ...
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Cekla was here!
Ajd da pitam ovdje, samsung a70 cijena kod nas?
U Srbiji ti je do 350 €
Last edited by Rakun; 05-06-19 at 14:12.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Oglasi Srbija 325-340 koliko sam sad vidio.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Hvala. A sad, zašto su tako jeftini a imaju gotovo premijum hardver i performanse?
"Jeftini"?
Koliko moze da se proda neotpakovani Xiaomi Redmi 6A?
Zavisi ima li garanciju.
Novi sa garancijom 98€, vidi koliko ce ti na gintas ponuditi za njega i dodaj 20€ na tu cijenu.
Interesting....
--------------------------
Do Not Disturb.
Kupih novi kabal za punjac i imam osjecaj da slabije puni nego prethodni. Je li to moguce? Pise 2.0 na njega i podebeo je duzina 1.5 m.
Solidan tel ali čisti plastikaner, plastično kućište, plastična leđa , diskutabilna gorila zaštita ekrana koja se lako grebe, sve u svemu solidan pokušaj da se parira jeftinim Kinezima srednje klase ali sa gomilu "novina" koje loše funkcionišu kao "onscreen" čitač otiska koji je atraktivan ali ne može da se poredi sa direktnim. Za ono koji će da ga dobro zaštite i paze solidan ram i storage uz relativno pristojne kamere superamoled ekran su primamljivi aduti za kupovinu.
Izgubio sam auto punjac i djevojka kupi neki 5e... Od pg do bd nije napunio ni 1% znaci kakvo SMECE prodaju pakao.
Na kablove i punjače se najviše baca para kod nas... Uvijek na frku i žurbu, od domaćeg izbora, što je uvijek loše i preskupo. Brat, snaha i bratanica su toliko punjača i kablova pokidali i kupovali smeće da zamijene da su mogli slobodno nove telefone kupit'.
Last edited by Ben Dover; 16-06-19 at 22:16.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mogu da potvrdim da se kod nas jako teska smeca prodaju kad su punjaci i kablovi u pitanju.
Sjecam se kad sam nedavno kupio 2 HDMI kabla sa TV, jedan nije radio uopste. Znaci 'no signal' prikljucio ga ili ne.
Kad su punjaci u pitanju, jos gora situacija. U Mobilend sam kupio jedan i nista valjao nije. Em sto je punio presporo em sto se grijao nenormalno. Vratio sam im ga iduci dan i rekao im da je smece nevidjeno.
I ja obicno koristim provjerene punjace, kablove i baterije. Sa tim stvarima se ne igram jer pored toga sto $ranja uvijek sporije pune, sporiji transfer podataka imaju i slabije drze (baterije), predstavljaju i opasnost jer se nenormalno zagrijavaju i samozapaljenje nije bas nesto nemoguce...
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks