Drzi se![]()
Je li kakva riba?
Prema tome, šta da ti kažem?
Drzi se![]()
Navedite mi još nekog autoservisera koji mijenja ulje i filter ulja za 5 eura? ja navodim Šahovića sa Staroga, kod njega je 5 eura 1 a 10 eura 4 filtera
Dok npr Radetić isto na stari mijenjanje 1 filtera 10 eura...a priča glupa, umišljen lik.
Milun iz Zete je gospodin za sve njih, 10 eura mijenjanje svih filtera al auto svo pregleda i baš je pažljiv
Slobo Pećanac isto dobar majstor
Rogošić sa Zabjela isto kao Radetić, priča dosadna a loš majstor.Ubacio u rad neke đečine, uče se na tvojem autu
A je li ulje i filter njihovi ili ti donosis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sve njihovo, 4 filtera i 5 litara ulja, sve to 10 €.
Mislim da uz to ide i tajlandska masaza.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
I da bude pažljiv prema filterima!
Uh, zaboravih i ti da napisem, izvinjavam se.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Napišite dobre majstore i napišite one loše, da ljudi znaju.
Po mom mišljenju, najbolji plastičar i limar je onaj čini mi se Boljević u Gornju Goricu kod Očne ordinacije Radojević.Jeftin, tačan i prije svega dobar čovjek
Dok onaj limar sa lijeve strane kad se ide put NK, mlađi momak, solidan majstor, al podmukao i zna da laže.Auto mi je zbog sitnog posla, bilo kod njega 5 dana
ti majstori racunaju da ces doc kod njih i za druge stvari
She is only here to annoy herself!
Ne mozes od posalica na forum, mislio sam na to jedino da im se isplati ako placas kod njega i ulje i filtere. Onda on na te 100e ima 20e zarade ( popust) pa onda ima smisla da radi servis za ovu cijenu.
Ovako ako to mijenja i radi za 5eura a ti donosis djelove, svaka cast
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
To je vec preseravanje.
A sto se tice rabata, neki imaju i 35%. To ima smisla ako se radi servis auta u koja ide 7-8 litara ulja i skupi filteri.
Milun ka Milun je doktor, al ima po 20 auta ispred i mali servis moras zakazati nedelju dana unaprijed, plus mali servis on ne radi nego radnici![]()
Ne radi on, al sve iskontroliše.Nema neke filozofije i laži kao što radi većina majstora.
Takođe, sve pohvale za momke iz Cekovića, svaki put izađu u susret i daju popuste, čak i do 20 %.Bolex ne daje popuste
Milun je dobar majstor ali doc na red kod njega je muka. Voli zene da primi preko reda
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Onaj servis klima iza Razvrsja na Zabjelo, da mi pripuni klimu na B klasu - 30 evradi. :upset:
Plus što ne provjerava vakum kako treba, makar meni nije jednom na prošlo auto pa je iscurilo u roku do 24h.
Nisam nego mi je bilo hitno a podle 5 sati, svi servisi zatvoreni, onda sam trazio na google i izasli mi servisi, medju njima i on.
Ne znam je li pravi tred za ovakvo pitanje ali..
Ima li ko da zna dje imaju iskustva sa opravkama panorama krova?
Trebaju da mi se zamijene gumice/klipovi na mehanizmu za otvaranje/zatvaranje..
Nema niđe.
Što bi rekao Fabia pitaj me kako znam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks