Stavih Smita, zbog kvote najvise. Vazda 1 udarac moze zalutati.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
iha, napuni se covjek para. A sto je najjace on se ubija od nekih pedova ali eto![]()
kako ce sad po njegovom uzoru da se napale ovi ostali borci sa tuzbama.. pazi sto ti velim.
vise ce gledat advokati da se naplate od masnog procenta u slucaju povoljne presude![]()
gomila tih suplemenata je kontaminirano
She is only here to annoy herself!
jes, zbog toga bi ti vjerovatno pao test jer se ubijas od suplemenata![]()
pa sigurno je još njih palo zbog toga
ovo što ja uzimam je 100% provjereno za razliku od konfekcijskih proizvođača koji stavljaju sve i svašta pa prodaju kilo veja za 15-20e, kako da ne
Donosili su drugovi sa broda neku najbolju hemiju, zaboravio sta je tacno bilo u pitanju. Nisu se bavili nikad borilackim vjestinama, samo ovaj standardan trening po teretanama. 1 od njih je sa mnom bio u terminu i provalio sam da totalno drugacije misic izgleda i radi sa kvalitetnijim suplementima, jer je bilo momaka koji su uzimali sleper za 1.80.
U rekreativno-amaterskom rezimu treninga ne vidim potrebu za suplementima.
Zasto da ne uzimaju suolementaciju ljudi koji rekreativno ili amaterski treniraju? I oni se trose i potreban im je oporavak taman ka profesionalcima, malo manje. Ima ljudi koji bas jako treniraju a nisu profi. Vecina profecionalaca koriste doping mimo suplemenata.
Sve je to na psihichkoj bazi
bgm i vecina amatera koji izgledaju dobro, od ovih što im je na mišićavo tijelo bf <10% možda je 1 od 10 prirodan
Kad čujem "Suplement", ospem se, a "Whey" da ne pričam. Pa mi onda kau kako to nije hemija i kako nije tetno. Deri, Grome, Surutke, piletine, ribljeg filea, brokolija, karfiola, cvekle isl. pa da vidi kako će se iscrtati. No ko će spremati toliko, i ko će troiti pare, lake ga je zamutiti i popiti.
Meni se "prirodan" odnosi na onoga koji se rokao samo mesom, povrćem i voćem.
Ne moe biti prirodno, a nosi kanticu u teretanu i onaj ejker od litar. Kad ono neko pije, isti osjećaj imam kao kad neko razvuče lajnu.
Last edited by Sandor Kolar; 29-05-19 at 22:55.
pa vej ti je smrvljena surutka, isto kao da kažeš da brašno nije prirodno![]()
Zato sto ako uzimas nesto od toga, potreban je redovan i pravilan trening, plus ishrana itd. To je na neki nacin obaveza. Drugo, vecina koja uzima to, bilduje, vecini naleti period da ne treniraju i to pumpanje i ispumpavanje tijela je bespotrebno. Ne vidim potrebu za tim, to je sve.
BOJANA GOJKOVIC U FINALU PRVENSTVA EVROPE!!!
Bojana je danas u polu - finalu jednoglasno savladala odlicnu Zu Endurs iz Velsa inace dvostruku sampionku Velike Britanije.
Prekosjutra ce se u finalu sastati sa Sofijom Macone iz Italije.
Nevjerovatan talenat.
Sve je to na psihichkoj bazi
Da ne zna neko u koliko pocinje finale Bojane Gojkovic ?
evo linka al ne znam kad je
Sad vidjeh da je reddit i zvanicno ugasio nba i mma streams, tako da na ovom linku imate stream za prelims, ko planira da gleda. U 4 sad krece.
http://ripple.is/mma/10895-ufc-fight...fsson-vs-smith
ostao bez gasa u 3.rundi stojke
ostao je bez gasa vec u prvoj , bash je djelovao istroseno , rvanje desetka,al mora na boksu da se poradi , jos imas onakvog trenera za boks u timu, jako cudno....statican i nepokretan ,svaka prednja mu je u bradu zavrsila , nidje eskivaze , sa ovakvom borbom nema sta da trazi ovdje , a neuporedivo je bolji od ovog protivnika ,tacno se vidi , al jbg ... bash mi ga je zao
Mislim da treba da se isforsira za nizu diviziju, preveliki zalogaj mu je ova. Kao tenk je.
secka li vam prenos?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks