Okači sajt, može valjat nekom.
Stigao danas štop za i20 iz Indije, Aramex ga proslijedio UPS-u a ovi su ga za 3 dana dopremili iz Mumbaija u Tivat. Ako je seler platio po cjenovniku Aramexa 26 eur za šipping za 2 kg i dosta gabaratino pakovanje sa zaštitinim folijama, a ja sam platio štop 65 eur, znači on je meni prodao štop za 40 eur i nešto zaradio. Nije skinut sa nekog auta, vidi se da je nov iz fabrike
Malo me je to kopkalo, pa sam googlao prodavnice po indiji koje imaju online prodaju da vidim kako se kreću ti štopovi. Sramotno je ovo što nam rade ovdje, da platiš kontejner, carinu, pdv i špediciju ne može da te izađe štop u CG preko 30 eur.
Na ebay sam naručio štop , iz Evrope izađe cca 100-110 eur , iz Indije cca 65 eur.
https://www.ebay.com/itm/Hyundai-Gen...72.m2749.l2649
Ove prodavnice što sam našao po Indiji sa online katalogom ne šalju u inostranstvo robu a cijene originalnih djelova su smiješne, originalni zadnji štop za stariji model i20 košta 1100 rupija što je cca 15 eur.
Na konto moje situacije... zanimljiva informacija je da su danas (ili sinoc) azurirali informaciju da je posiljka stigla odavno iako do juce nije bilo apsolutno nikakve informacije...
Podsjecam da sam prije samo 2 dana provjeravao i potvrdio na ovoj temi da joj nema ni traga ni glasa. Znaci do juce je zadnja informacija bila da je poslato iz Sofije 13-og maja i to je to.
A jutros se budim i vidim azrurirali sve informacije, cisto da se zastite da su oni odradili sve kako treba iako je ovo jako bezobrazno i vrlo neprofesionalno...
Jos su i datume ispromasivali jer je meni to u sanduce stiglo 23-eg maja a po ovim informacijama koje su oni na brzinu iskrabali je stiglo 20-og maja... Mozda i namjerno, da bi bilo da je proslo i 10 dana kako ja nisam preuzeo posiljku iako to nije istina.
Meni je nevjerovatno da ovo rade i rado bi im se krvi napio, da ima pravne drzave (kao sto nema)...
--------------------------
Do Not Disturb.
Pa dje je ta poshiljka,nisu je valjda vratili vec? Zovi i pitaj,nije moguce da su je odmah vratili nazad?
...
Stari, procitaj moj prethodni post... sve je tu.
Posiljka je u Beogradu ako nije i odatle posla dalje za Bugarsku.
Na sud cemo ic' ako bude trebalo pa neka nekome drugom prepravljaju ove informacije naknadno, nisam ja sisao veslo...
Do Not Disturb.
Po meni je nesoj najveci u svemu tome shto se tebi desilo poshtar koji je zaduzen za tvoju adresu,makar je tako kod mene,uvijek je isti poshtar osim kad je na odmoru,ako sam dobro skontao,ako nisam onda su ovi iz Poshte pludjeli definitivno.
...
Po meni je najveca greska i ptopust sto posiljka uopste nije evidentirana kod nas.
A jos gore... sto su sad naknadno dodali sve ove informacija da zataskaju stvar i da izgleda kao da je odavno stigla a da je ja nisam preuzeo iako su sve informacija na njihovom sajtu bile dostupne.
Ono sto ne znaju je da ja imam 'screenshot'-ove do juce sa sve datumima, da NIKAKVE informacije nije bilo da je posiljka stigla.
Ali da ovo radi jedna posta (glavna posta jedne drzave) je krajnje sramno... Da ove stvari radi neki prodavac laznih parfema na Instagram-u pa i da shvatis ali posta Crne Gore da, uslijed dignute frke juce, prepravlja informacije i dodaje nebuloze u svom sistemu kako bi sebe zastitili... ovo je vec previse ako mene pitate...
Do Not Disturb.
Ja vidim da bi se ti rado pobio tamo![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Do Not Disturb.
Momci, moze li mi neko preporucit sajt za vape opremu?
Potpuni sam pocetnik, bih da se skinem sa cigara, vape je manje stetan bar po pitanju katrana
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Imamo temu za vejpere gdje ces nac' gomilu sajtova za narucivanje a i preporuke sa cim najbolje da pocnes...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...eri-gdje-ste-)
Do Not Disturb.
Iqos se ne prodaje legalno u Crnoj Gori. Isto tako nema ni cigara u prodaji. Morao bi svako malo da trči do Srbije,Bosne...
James Tiberius Kirk
Zbog Rokšpeda, Bar-koda i ostale družine
Koliko treba posiljci mailboxde da stigne iz Njemacke? Ima li trackinga jer evo treci dan nista ne pokazuje.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
10-15 dana
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Hvala
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Teska izjava, moram priznat'.
Jedina slicnost izmedju cigara i vejpa je nikotin i to AKO oces sa nikotinom.
Nema ni katrana, ni arsena, ni formaldehida, ni benzena, ni nidrogen cijanida ni amonijaka ni 100 drugih supstanci koje su prisutne u cigaretama.
Ne kazem da je zdravo ali sa cigaretama ne moze da se uporedi.
Cigarete i iQuous vec moze, to jeste prakticno isto g0vno..
P.S. Ali kao sto rekoh... postoji tema za vejp a postoji i za pusenje tako da sam sa ovim zavrsio na tu temu...
Last edited by Fidel Castro; 31-05-19 at 17:40.
Do Not Disturb.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks