Page 3 of 21 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 51 to 75 of 515

Thread: TAXI preduzeca u pg

Thanks Thanks Given 
    1,841
    Thanks Thanks Received 
    2,432
    Thanked in
    1,344 Posts

9704 je valjda 0.4 € kilometar ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by AisaJ View Post
    [B][COLOR=magenta]9711 taxista je izasao iz kola da mi otvori vrata prije par dana...
    Ee nesto mi je sumnjiva ta toliko ljubaznost...jos ako je mladji bio... :P
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljeti sam manje vishe na motor, ali danju koristim taxi dok odem do garaze po motor i trt-vrt jer vazda parkiram auto u neku ladovinu ako ugrabim, a imam 40 komshija koji vise na prozor chekajuci da neko izadje sa parkinga da se oni uglave u ladovinu, ali zato zimi preko dana ako idem PUT GRADA, ISKLJUCHIVO taxi. Moje auto preko dana zimi skoro da i ne koristim. Niti se $ekirash oce li te na klizavicu neko udarit, niti trazish parkink pa po kishi trchish do lokala ili do radnje, niti se $ekirash shto ti svi upadaju ispred tebe silu na sramotu, niti drndash lijevo desno, ni sa kim se ne psujesh ....... Aooooooo mozak na otavu, neka su im proste pare da `ebe rak raka nije mi se u zivotu josh desilo da ih ne chastim bar 10 centi. Chastim ih vazda sve shto je do X,50 ili do okrugloga X pa i ako je 1.60 voznja 2 im dam. Divim se tim ljudima bilo da su ljubazni ili da zvizde djevojkama dok mene voze ili da mi prichaju kako ih zena nagrdi sa razvodom. Sve ih volim
    A rade li ? Rade zaista. Nekad manje, nekad vishe, ali rade.
    Inache zovem koji mi prvi pane na pamet osim ako se ljeti vozim nedje malo dalje, e onda zovem neki za koji znam da ima klimu.
    Inache Dobrivoje-Biljo Reshetar je najbolji i najtachniji taxista u Crnu Goru i ovim putem bih da ga najsrdachnije pozdravim Taj me chovjek svako jutro u shkolu vozio dok sam pohadjao srednju ekonomsku shkolu Mirko Veshovic
    Last edited by Avetinjak; 07-12-06 at 00:05.
    -dico tibi verum libertas optima rerum nunquam servili sub nexy vivito fili-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by shrek View Post
    Ee nesto mi je sumnjiva ta toliko ljubaznost...jos ako je mladji bio... :P
    Tako nekako
    A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovi iz PG taxi-a (9704) nabavljaju jos kola kola su duplo jeftinija od ostalih (od vecine) i gazde su zadovoljne hahaha al zato ne staju
    inace su skoro pa duplo jeftiniji al se zato i tesko dobijaju
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno da ce dobro da rade,svaka im cast..taxi se uvijek otvarao sa jeftinim kolima,kao u vecini zemalja..a ne pasati od 30 000,treba to otplatiti...

pasat bi trebao da digne cjenu,pa ko voli nek izvoli..po meni,uzmu visoko obrazovane vozace.tj.da znaju engleski solidno,mozda jos poneki jezik..vrhunska usluga,tacnost,efikasnost,poznavanje ulica ...i plati dobro vozace...ali i naplati za usluge..pa bi ga koristili visi slojevi..koji mogu to da priuste..jer ce ga ostli pojesti, kao pg taxi ako bude radio sa istom klijantelom..

pg taxi kupio je dacije nove, jeftino ih platio, ugradio plin..i sto da ne vozi za o,40 centi po kilometru,isplati im se veoma dobro...
    kad je tolika razlika u cjeni svi cemo zvati pg taxi..ipak je cijena presudna....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ada sto bi se vozio za 3e kad mozes za 1.5
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by popesku View Post
    naravno da ce dobro da rade,svaka im cast..taxi se uvijek otvarao sa jeftinim kolima,kao u vecini zemalja..a ne pasati od 30 000,treba to otplatiti...

pasat bi trebao da digne cjenu,pa ko voli nek izvoli..po meni,uzmu visoko obrazovane vozace.tj.da znaju engleski solidno,mozda jos poneki jezik..vrhunska usluga,tacnost,efikasnost,poznavanje ulica ...i plati dobro vozace...ali i naplati za usluge..pa bi ga koristili visi slojevi..koji mogu to da priuste..jer ce ga ostli pojesti, kao pg taxi ako bude radio sa istom klijantelom..

pg taxi kupio je dacije nove, jeftino ih platio, ugradio plin..i sto da ne vozi za o,40 centi po kilometru,isplati im se veoma dobro...
    kad je tolika razlika u cjeni svi cemo zvati pg taxi..ipak je cijena presudna....
    vala ga pretjera!
    Zasto bi neko zavrsavao fakultet i bio visoko obrazovan a vozio taxi?!

Mislim da je dovoljno da imaju srednju skolu i osnovno poznavanje stranih jezika da bi mogli da se sporazumiju sa strancem i to je sasvim dovoljno.
    Ja bas i ne volim da pricam sa taksistom no volim da gleda ispred sebe i da vozi a vjerujem da su stranci jos manje razgovorljivi i puno uzdraniji nego ja.

Za drugo sto si pisao se slazem potpuno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    vala ga pretjera!
    Zasto bi neko zavrsavao fakultet i bio visoko obrazovan a vozio taxi?!
    mozda sam se pogresno izrazio,pa me nisi razumjela....nisam mislio da zaposljavaju ljude sa fakultet...
    ali ipak oni koji bi zaposlili morali bi da budu,bolji od konkureta,ako ce neko da placa vise od drugih za taxi,vise ce i da ocekuje...biro redovno,organizuje te kurseve jezika,pa nek se uci malo...
    trebali bi da prodju kroz neku obuku...na kojoj bi se digle,njihove sposobnosti,jezici,kultura,pristup musterijama...itd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka nam drzhavni chinovnici nauche jezike, pa cemo lako za strance, uostalom nema toliko stranaca u PG da bi taxisti morali znat jezik...

ISto tako u mnogo razvijenim zemljama/gradovima pa taxisti ne znaju beknut nishta bez maternji ne vidim shto bi kod nas morali bit poliglote :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da bi red bio da taxisti progovore koju na strani nego onako truntavi ka mumije cisto sumnjam da ce koji uzet knjigu da nauci osnovne izraze koje mu mogu pomoci ka sticanju inostrane klijentele
    NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Neka nam drzhavni chinovnici nauche jezike, pa cemo lako za strance, uostalom nema toliko stranaca u PG da bi taxisti morali znat jezik...

ISto tako u mnogo razvijenim zemljama/gradovima pa taxisti ne znaju beknut nishta bez maternji ne vidim shto bi kod nas morali bit poliglote :P
    Najeli su se para tako da ne mogu ni disat a kamoli da nauce jedan strani jezik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to je prava stvar !!!
    Blok5 - Tuski put 1.30 e
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Дивљи такси је закон!
    Стоп репресији над дивљим таксистима!

БЛОК ТОЛОШИ ДВА МЈЕСТА,ОДМА ИДЕМО
    Ум царује,а Дундо Мароје

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Boycie View Post
    Дивљи такси је закон!
    Стоп репресији над дивљим таксистима!

БЛОК ТОЛОШИ ДВА МЈЕСТА,ОДМА ИДЕМО
    hahahah...u ostalim pravcima traze po tri mjesta pa da krenu...
    dobri su..ali ostetise ove registrovane...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

onaj rojal isto kosta ka i ostali mada presli su sto iljada za godinu dana i da su bar dvaes centi cisto na kilometar uzeli pa izracunajte

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zabjeloooo View Post
    onaj rojal isto kosta ka i ostali mada presli su sto iljada za godinu dana i da su bar dvaes centi cisto na kilometar uzeli pa izracunajte
    mislis da im je svaki kilometar placen..?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Atini od otprilike 100 000 taxista (koliko kazu da ih ima odje) nema ni 10 000 da zna engleski, a od tih 10 000 shto znaju nema ni 1000 da ga znaju dobro. Kad kazem dobro mislim na to da ga znaju ka shto ga znaju nashi srednjoshkolci, a mozte da pretpostavite koliko ima turista i stranaca odje. Tako da mislim da nema nikakve potrebe za znanjem engleskog jezika kod nashih taxista, a kamoli josh kojeg.
    -dico tibi verum libertas optima rerum nunquam servili sub nexy vivito fili-

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

centar-zabjelo->lux,royal i ostali 1.30 a sa pg taxijem 70 centi.pa vidjite kolka je usteda.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pg taxi, inace je na 1.5 dizelima i imaju 10 kola i sad ce da ubace josh 10
    e sad prica se kako se otvara novi taxi, kojim ce jedna relacija, biti 60 centi nesto tipa linijski taxi
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

evo danas po vasoj preporuci zvah PG taxi i nijesu imali djavolje slobodno vozilo a onda okrenem City i rece da ce doc za 5 minuta, medjutim ni posle 10 min ih nije bilo.Opet sam zvala i posle nekih 20 min su konacno dosli (guzva nevidjena je bila kroz grad) ali voznja me je papreno kostala.
    Os Starog do centra mi je uzeo 2.40 eura i plus 3 zvanja i cekanje 20 minuta...dakle,sanse nema da cu ih zvat vise!:mad:

Thanks Thanks Given 
    1,841
    Thanks Thanks Received 
    2,432
    Thanked in
    1,344 Posts

PG od staroga okolina slatke kuce do ambisa 80 centi
    ali ih treba dobit majčin sine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo danas po vasoj preporuci zvah PG taxi i nijesu imali djavolje slobodno vozilo a onda okrenem City i rece da ce doc za 5 minuta, medjutim ni posle 10 min ih nije bilo.Opet sam zvala i posle nekih 20 min su konacno dosli (guzva nevidjena je bila kroz grad) ali voznja me je papreno kostala.
    Os Starog do centra mi je uzeo 2.40 eura i plus 3 zvanja i cekanje 20 minuta...dakle,sanse nema da cu ih zvat vise!:mad:
    told ya! tako ti je kad necjesh da slushash
    i ja poqshah pg po prvi put da zovnem i naravno tit tit tit tit... zauzeto:roll: al zato president(9722) sve pohvale stvarno! i lux me iznervirao !!chu u 4 sata ujutro nemaju slobodno vozilo.. a ne ne svi su nedje krenuli u 4 ujutro pa oni nemaju vozila...
    ..You stood by me and I stood tall,
    I had your love I had it all..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

GLAVNI GRAD DRŽI EVROPSKI REKORD U BROJU TAKSI PREVOZNIKA

Taksira se bez reda i kontrole

Savez udruženja taksista Crne Gore saopštio je juče da u auto - taksi prevozu u svim gradovima, a naročito u Podgorici, vlada haotično stanje jer se formiraju razna privredna društva koja primaju vozače bez 2 uslova koje bi po zakonu trebalo da ispunjavaju auto -taksi vozači.
    - Prema našim podacima u Glavnom gradu ima 170 novih vozila koja su u vlasništvu raznih privrednih društava na kojima radi 510 vozača. Ako se uzme podatak da ima i 1000 legalno registrovanih auto-taksi vozača dobijamo cifru od 1500 taksi vozača, što je po svim normama za pet puta više nego što je Podgorici potrebno. Zajedno sa Barom koji ima 300 taksi vozača na 50 hiljada stanovnika (šest puta više od norme) Podgorica drži rekord po broju taksista u Evropi - saopštio je predsjednik SUTCG Borislav Pavlović, dodajući da je čudno da lokalne samouprave legalnim taksistima ne daju promjene dozvola za rad zbog očekivanja licence, a privredna društva registruju bez ikakvog rada i kontrole.
    SUTCG se, prema riječima Pavlovića, osim problema sa nadležnim organima suočava i sa velikim brojem nelegalnih taksista i kombija.
    - Oni su samo skinuli taksi obilježja, ostalo je isto i niko od nadležnih ne obraća pažnju. U Ulcinju taksiraju građani Albanije, u Rožajama građani Kosova, međugradski autobusi taksiraju po gradovima ....Takav odnos nadležnih prema našim problemima doprinio je ogromnom poreskom dugu legalno registrovanih taksista koji godinama nemaju socijalno i penziono siguranje. Od 2004. godine pokušavamo da riješimo to pitanje, ali svi pokušaji su uzaludni - rekao je Pavlović.

BROJ VOZILA IZNAD NORME

Predsjednik podgoričkih taksista Ratko Vujošević kazao je da se na osnovu haotičnog stanje u Glavnom gradu stiče utisak da nadležni organi nemaju namjeru da poštuju odluku o auto - taksi prevozu.
    - Ne poštuje se tačka četiri koja kaže da je elaborat, koji još nije urađen, mjerilo koliko je gradu potrebno taksi vozila. Na osnovu tog elaborata, koji će uključiti broj stanovnika, izdavaće se licence za rad. Broj vozila, zahvaljujući puštanju u rad privrednih društava, odavno je preskočio sve moguće norme koje će biti u elaboratu. U oglasima koje objavljuju za prijem vozača nijedno privredno društvo nije tražilo ljekarsko uvjerenje koje je predviđeno zakonom, a koje je za registrovane auto -taksi vozače obavezno - rekao je Vujošević.

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Dobro si prosla.Mene je sinoc city vozio od pumpe u centru do slatke kuce na stari za "svega" 2,95,na racunu pise presao 4,2km,dok jutros se vracam sa PG taksijem za 1,4 e, predjeno 2,8 km,ista marsuta kao i sinoc sa sitijem.Zakljucite sami ko je city(manity)

Page 3 of 21 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)