Jedan od razloga je taj sto predajnici u gradovima imaju razlicite frekvencije, ima slucajeva dje su neke frekvencije iste ali je taj broj mali(ili tu frekvenciju koristi neka druga stanica). Takodje dolazilo bi do preklapanja signala aaa to ne zvuci bas sjajnoJa nisam neki veliki strucnjak, vjerovatno postoji i druga objasnjenja. Ono sto jeste bezveze kao sto sam ti ranije napisao jeste sto se predajnici Bjelasica i Lovcen ne koriste za komercijalne emitere. Evo npr. da se koristi Bjelasica i da eto Elmag emituje signal sa tog predajnika on bi jednom frekvencijom pokrio gradove Berane, BIjelo Polje, Mojkovac, Kolasin, Rozaje i jos neke djelove CG a i sire.

Ja nisam neki veliki strucnjak, vjerovatno postoji i druga objasnjenja. Ono sto jeste bezveze kao sto sam ti ranije napisao jeste sto se predajnici Bjelasica i Lovcen ne koriste za komercijalne emitere. Evo npr. da se koristi Bjelasica i da eto Elmag emituje signal sa tog predajnika on bi jednom frekvencijom pokrio gradove Berane, BIjelo Polje, Mojkovac, Kolasin, Rozaje i jos neke djelove CG a i sire.
Reply With Quote
Bookmarks