Kako dokupiti prostor za gmail?
Pomet breee, imamo jos danas i sjutra, a iduce sedmice čitave vjetar i kisa. Ledno djeci
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Kako dokupiti prostor za gmail?
Ima li neko da narezuje mp3 muziku na cd?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Mi smo imali sličan problem. Nije kapalo, ali su nepovratni ventili zviždali kao ludi. I to skoro svakome od 48 stanova u ulazu. Ovo je pomoglo svima koji su ga makli. Ko nije makao zviždali su i dalje dok nije majstor naštelovao hidrofor. Tada je svima prestalo.
Sent from my F3111 using Tapatalk
Ima li neko iskustva sa Revitom (napitak na bazi magicnog mlijeca, za poboljsanje imuniteta)?
I dje ste je uzimali?
U kom dijelu tačno pomaže Revita? Je li na prirodnoj bazi ili hemija?
Reklamiraju se kao prirodni: glavni sastojci vitamin C (400mg na 100g), maticna mlijec (50mg) i jedinjenje gvozdja (250 mg). Problem je sto sadrzi aspartam, vjestacki zasladjivac koji je potencijalno kancerogen.
GMail koristi isti prostor koji i Google Drive.
https://gsuite.google.com/pricing.html
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Uzeh neku tastaturu danas medjutim na odredjena slova mi daje brojeve jel to greska do same tastature ili se moze to nekako korigovati?
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kako ti daje brojeve na odredjena slova? Objasni malo ljepse/bolje...
A sto ti daje na brojevima? Slova?![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Trebalo bi da imas dugme za iskljucivanje, a ako je do tastature, imas opcije remapiranja tastera softverskim putem softvera, tipa Autohotkey ili AutoIT.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ako je do tastature onda bi je zamijenio prije nego se bakcao sa remapiranjem tastera. (posto si rekao da si je tek uzeo)
Do Not Disturb.
Dje kupiti filter za vodu za frizider samsung,pitah u tehnomax kao da sam dosao da im trazim kartu za mjesec tako su me pogledali
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Imaju li dje da se vide cijene nekretnina po m2, po zonama u Podgorici? Neki sajt za procjenu nekretnina?
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Nema, cijene su uzas... Sve ti je jasno kad je stari po 1300e novogradnja
Који од ових блендера да узмем, овај нутрибулет је најбољи јел тако?
И боље питање ђе је најјефтинији?)
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Na LukOil pumpama i petrol,oko 50€ cini mi se...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svako malo su nedje na (istom) popustu... Zaboravih jel' 49.99 ili 59.99 ali to je ta cijena na popustu sa kojom dobijas osnovnu verziju sa onim "obicnim" sjecivom i jednu posudu...
Standardna verzija (skoro 2 put skuplja) dodje sa jos jednim sjecivom (valjda za kostunjavo voce je prigodnija) i sa jos jednom posudom (manje velicine valjda)...
Ja sam uzeo u Voli kad je bilo na popustu ali je na raznim mjestima u raznim vremenima na popustu pa provjeri dje je trenutno a ako nije nidje, sacekaj malo.. bice..
Do Not Disturb.
Sto znam ja sam uzeo Nutribullet pro i on ima jedno secivo,ali je 900w naspram obicnog 600w,u sustini sve je to slicno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks