Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
Od juce mi Viber ocajno radi sto se poziva tice... nikakvog azuriranja Viber-a nije bilo niti je ista mijenjano na telefonu.

Ljudi me zovu, meni ne zvoni.

Nekad zvoni na komp, ja se javim na mob a nista se ne cuje dok na kompu i dalje zvoni.

Nekad kad ja zovem obicno nakon sto se osoba javi meni pise "Connecting..." a ako mene zovu meni pise "Answering..."

Desilo mi se i da mi nakon par sati zvoni telefon iako sam sam sebe zvao par sati unazad i kad se "javim", veza se odma prekine a meni pise "Missed call".

Znaci nisam uspio jedan poziv (napravio par desetina testova) da obavim od juce. Raspad sistema.

Od brzih 'fix'-eva sam restartovao telefon, obrisao 'cache' i sl. ali je i dalje sve isto...
pa ono, star telefon, nećeš da ažuriraš, nama svima radi OK, mislim da se zaključak sam nameće?
Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
Pa nije mi novo da je dostina svjesna koliko je WA bolji ali opet koriste Viber je "narod" to vise koristi...
WA malo malo, pa ne radi po par sati, jer cio FB pukne, Vajberu se to nije desilo ne pamtim od kad. Svakako, da hoću da ćeram narod da pređe na nešto, to ne bi bio WA. Eto Duo, koliko sam čitao, ima kvalitetnije i video i glasnovne pozive, a poredio sam sa Vajberom - ima