Ja to ne bih micao hahahaha
Na moju terasu gore u ćošak napravile gnijezdo, htjedoh da mičem imade me majka bacit sa terase, veli ne smije se to radit.
Šta da čekam, da se isele a
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Imate li neki savjet za uklanjanje pticjeg gnijezda sa terase? I za sprecavanje ptica da naprave novo![]()
Ja to ne bih micao hahahaha
Na moju terasu gore u ćošak napravile gnijezdo, htjedoh da mičem imade me majka bacit sa terase, veli ne smije se to radit.
Šta da čekam, da se isele a
To je sreca ne prave ga one svuda ostavi to
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jesu li lastavice? Ja ne bih micao, pa iako ces terasu da cistis cesce...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Što je još veća muka trebao bih fasadu uskoro da radim...
E što čoek da radi sem da im puštam Cecu svaki dan, možda se isele...
Probaj sa karleusom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Udri im kiriju ili nek učestvuju bar u plaćanju struje.Same će otići.Ako što znaju-pravac Njemačka,Švedska...
Sent from my room
Ja kad sam radio fasadu presao je gnijezdo momak sa bavalitom i ispalo top![]()
Greota ih je micat
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Kad se preda za izdavanje nove licne karte... zadrzavaju li je oni ili tek kad se dobija nova onda se stara uzme/ponisti/stogod?
Pitam jer licnu nisam koristio dugo vremena, poslije vise godina sam je izvadio i pokazao u samoj policiji prilikom predaje za novu (prije par dana) i sad kad sam placao karticom vidim da licne nema. U medjuvremenu je nisam koristio, niti licnu niti ikakvu karticu iz novcanika.
Pitanje je da znam da li su je oni uzeli ili sam im je ja sam ostavio (pa joj je sudbina upitna)... :roll:
--------------------------
Do Not Disturb.
Banja... posto su bili jako "raspolozeni" vjerujem da mi je zavrsila u korpi.
Znaci treba dodatno da platim za gubljenje. Koliko je taj luksuz?
Procedura se ne mijenja, samo "doplatim" na salteru poste?
Do Not Disturb.
Tesko da je zavrsila u korpi. Ono, svakakvih sluzbenika ima, ali podji i kazi da ti sluzbenik nije vratio licnu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
[QUOTE=mexiko;5125593]Tesko da je zavrsila u korpi. Ono, svakakvih sluzbenika ima, ali podji i kazi da ti sluzbenik nije vratio licnu. E sto se odje cinii
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Last edited by Djalac; 29-04-19 at 20:19.
Oni ce rec' da ne znaju nista i da je moja obaveza da je uzmem i sa tim su opet u pravu.
Nije istekla.
Vidjecemo. Kao sto rekoh, sluzbenici nisu bili bas dobre volje. Posebno kad sam je izvadio na dan kad se nije vadila i oni nisu zivi htjeli da mi zavedu zahtjev.
Last edited by Fidel Castro; 29-04-19 at 19:59.
Do Not Disturb.
U koji grad si to podnio zahtjev za novu LK? I kako to mislis nisu htjeli da ti zavedu zahtjev??? Nesto mi tu nije jasno, pocevsi od toga da si bio u policiju da vadis novu LK, a to policija ne radi?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Obicno se to desava kad su neki praznici (pretpostavljam d asi bio u petak), samo izdaju dokumenta, jer je dobar dio radnika slobodan, ali to se da lako provjerit je su li samo radili salteri za izdavanje ili je to nesto samoinicajtivno. Inace zahtjevi se ne ovjeravaju, nego se samo podnese zahtjev i on se elektornski obradi, ti samo dobijes onu potvrdu dje tipise kad da dodjes i koliko da uplatis.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da, u petak sam bio. Nisam im ni platio jer salter poste nije radio ali to je nebitno u ovoj prici svakako.
Ostala mi je kod njih i to je to. Vidjecemo poslije praznika jel' i dalje kod njih ili je "nestala".
P.S. Mislio sam da se placa dodatno za gubljenje LK, kao i za pasos.
Do Not Disturb.
Podji sjutra, svakako im je radni dan. A za svaki vazeci igubljeni licni dokument se placa da se odjavi u sluzbeni list, preda se uplatnica i oni to odrade po sluzbenoj duznosti.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako rijesiste onaj problem na yt sto se pauzira samo?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nema resenja za to koliko ja znam
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks