Ma nije to sve sad bitno,uzecu ja conti mi ispao povoljno stare godinu dana. Nego kazem samo da mi nije jasno da ozb firma gura marketing ovoga tipa.Ovo je protivzakonito
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Drug nisu one nalivane i ne znaci da su lose ako se prave u kinu po licenci americkoj..
Imas hifly i zeteex gume isto bas kineske koje su tamo 2 najbolja brenda i nisu se opste lose pokazale.
Ja sam uzeo na nagovor dosta prijatelja zetex hp 2000 vfm iako sam.bio skeptican oce li valjati to ista.al posto su bile za smjesnu cijenu reko prodacu ih pa cu uzet opet conti i cao.. ne da je dobra guma nego sam odusevljen.. ako je neko probao da vozi Vilusi - Petrovici onih 10km dje je sve krivina na krivinu zna o cemu pricam ali bas muski da odvozi.. na kisu super drze pretihe su i ja sam zadovoljan da odrade ovu i jos jednu sezonu mene dosta.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Ma nije to sve sad bitno,uzecu ja conti mi ispao povoljno stare godinu dana. Nego kazem samo da mi nije jasno da ozb firma gura marketing ovoga tipa.Ovo je protivzakonito
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Tigar, Hifly, Austone, Kelly, Targum, sve su to smeće od guma.
Ja sam probao ove zeetex sad kad je bila najveca provala oblaka...140-150 drze pravac, sve preko pocinje hidroplaning..doduse svuda je bila ista kolicina vode, da sam nedje u dublju lokvu nagazio krovom bih kocio to je sigurno![]()
Probah sportivu performanse novu, 235 sirine, kakvo smece od gume po kisi...sa 40 na sat kliza tuda kroz grad
![]()
Last edited by Laz; 24-04-19 at 19:33.
Brza Dacia.![]()
zaboravih da napomenem inspektorima da je ovo snimano u meksiko, na privatnom posjedu
Ove Austone gume vam se kotrljaju na svako vozilo na rentu u cg![]()
ne znam zasto, ali mi se cini da bih kupio zeteex 2000 vfm sad da mi trebaju nove gume....
Isto sam nesto provjeravao za Continental i te u tolosenili dje vec sto kazete sa su glavni za conti kod nas, dok na continentalov sav za crnu goru pise samo vujacic....
@laz prodje cetvrtak, uradi li sto?
But if you never try, you'll never know..
Zar ne bi bilo logično da onda drugi ne smiju da uvoze?
bilo bi logicno, ali nam je tu jedino situacija sa tv pravima uredjena dje zamrace sve sto treba... za ovo drugo te niko ne stiti...radis sto ti je volja...
mozes jedino ti kao distributer da se boris i probas da zatvoris te kanale i ako oce proizvodjac da te zastiti... i to ti je to
To ne vjerujem da rade da daju nekome da bude eksluzivni uvoznik, jednostavno nema drugih uvoznika jer ime se ne isplati da ulazu u brend koji neko vec uvozi.
bilo bi dobro da im se ne isplati, ali se isplati itekako...
prvo, sto se tice guma, ne znam kakva je situacija tu, ali me ne bi cudilo da vecina njih nabavlja sa istog mjesta...a to je od nekog ko je distributer za trziste slovenije ili sl...
kad si distributer, i imas ugovor za npr continetal, to ti znaci da moras da imas firmu, zaposlene, magacin....to su sve troskovi...a da ne pricam da imas kvartalne targete koje moras da ostvaris, ne vezena za to jel ti ostalo guma od proslog puta sto si porucio...ako ne ispucas target, mozes bez ugovora da ostanes....placas robu avans ili 30 dana i to je to...
prije ce biti da ovi nasi dovlace iz nekog magacina sa teritorije eu npr, pa napune sleper i namijesaju 10 brendova... bolje nego samo sleper jednog proizvodjaca![]()
Inace su kod Vujacica
preskupe gume, i nikad ne daju akcije bez na zastarele gume, recimo Continental Ecocontact 185/65/15 im je oko 88e a Bosni je recimo 61/62e.
A i neljubaznost isto.
Ne moras ic do Bosne da bi ustedio u odnosu na Vujacic jer je u svaki drugi servis jeftinije 10-25€ po gumi...
Sto se uvoza i cuda tice tu vise nikome ne vjerujem bas iz razloga sto je slaba kontrola i svaki moze da lupeta sto mu je volja, a mi smo takav narod...
Pazi ovo, uzmem ulje u jednu prodavnicu, original, pravila baba pomorca, pokrivala ga nedeljom kad ide puD pjace i bude jedne boje, posle u istu prodavnicu uzmem isto ulje, isto para samo izgleda druga baba i ulje ima totalno desetu boju a auto radi taman kao da sam vodu usuo... Sto je najgora sto od 4 5L ulja (boce po 1L) 2 imaju istu boju, a druga 2 3 totalno desetu.
Najveci je problem sto svi gledaju da se nasklepaju sto vise para pa rade sve i svasta a samim tim i lupetaju da su ovlasceni za ovo i za ono
But if you never try, you'll never know..
Bruka što se čini kod nas.
Ovo je bas dzabe...s obzirom da je u rangu sa miselinom cross climate koji je 100e
![]()
Nije u rangu.
Prema tome, šta da ti kažem?
ne, zaostaje 3%
Kum kupio u Monteparts Crosslimate za 75€ po komadu. 15" doduse
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks