Originally Posted by
djordjije
Sad odslusah ovaj snimak sa Bokanom i imam par utisaka odje pa me ispravite ako grijesim:
1. Zabolje Bokana za DK-ja, nego ga je ovaj prozivao pa je htio da opere svoju biografiju (znao je da ovaj snima i da ce objavit to), zvao covjeka drzqao monolog 15 min kako je on posten i kako nema nikakvih protekcija i cao. Da ga je interesovalo sto ga DK napadfa saslusao bi ga a ne drzao monolog 15 min.
2. To sto kazete da se ogradio od Mila nidje veze, covjek je pomenuo da ga samo zna preko kosarke jer je htio da sakrije nesto sto sav narod u CG zna, da ima ispomoc i gledanje kroz prste drzave (tu ima citav spekrtar da ne nabrajam sad).
3. DK je ovo objavio jer su ga savjetovali da sto prije nesto objavi, da ga je narod skroz skartirao. Mozda je i vidio koliki je skup napravio (vise bi ja ljudi mogao okupi) i posto poto nesto izbacio da se ne zaboravi.
Sve u svemu DK je rekao sve sto je imao, Bokanovu pricu samo naivni mogu progutat, a cijeli snimak je sprdnja koja ne zasluzujepaznje 1 stranicu ovog foruma
Ovo vazi za normalne ljude, ne vazi za CG biznismene. Za njih je idealan sastanak onaj na kome su oni drzali monolog.
Poslovicu….vojnik o skracenju, ***** o postenju….treba promijeniti u …..zatvorenik o skracenju, CG biznismen o postenju.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Bookmarks