Nema coeka ispod 100kg![]()
![]()
De Niro je za Razjarenog bika koliko se sjecam imao najvecu razliku u kilazi,ne pamtim da je bilo pricha o tome shto pishesh za Bejla.
@samson,ok je sve to,ali reći da ga ne zanima Conorova borba nego samo teshkashi,pff,bzvz,dobio je moju antipatiju,nije shto imam 75kg no sam realan :mrgreen:
...
Nema coeka ispod 100kg![]()
![]()
stefke,javno te izazivam na dvoboj!
...
kako je poirier izgubio onako od mcgregora nije mi jasno.. odlicne fights sinoc..
She is only here to annoy herself!
Kako je zanimljiva borba bila izmedju gastlluma i adesanye, gastellum je po meni bio bolji do pete runde dje mu rece trener da da sve od sebe i on onda poce da srlja, jos onako umoran i propade mu pobjeda. Tokom meca je bas bilo pitanje ko ce uspjet da nametne svoj stil, kao sto rekoh i prije borbe ali sam mislio da ce adesanya od starta vise da forsira kickove ali iz nekog razloga nije nego ulazio sa njim u one razmjene iz blizine a tu je gastellum masu opasan. Tek na kraj kad se umorio gastellum ovaj je mogao doc do izrazaja.
A sto se tice Max-a on je ja mislim podcijenio Poirier-a jer je u intervju-u prije borbe poceo da naziva njega i ostale borce "cupcakes", sto mi je malo bilo cudno. I nekako kao da mu je visak kila u ovoj kategoriju uticao na kardio malo, nije bio poletan kao sto zna.
Milo mi bilo gledat i onog Khalila sa muai tai stilom, sto napravi onom andersu od desne noge sa low kickovima.. ao
A Rafael Cordero iako je jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener na svijet zajeba je gastelluma na kraju kad ga je savjetova da se ispuca, po mom misljenju, treba je gastellum i dalje da ostane pribran a ne onako da srlja u 5-u rundu. Secam se davno je isto bio zajeba Wanderlei-a Silvu kad mu je u toku borbe protiv Chris Leben-a reka "Bum Bum Bum" u smislu da se raspuca sa udarcima sto je ovaj i uradio, i Chris Leben ga tu nokautira..![]()
ne vidim kako bi adesanya mogao proc whittakera kad mu je gastellum nanio stete..jos whittaker kombinuje vise sa nogama i ima bolji kardio, mada ne znam u kakvom je stanju posle svih povreda..
neka no sanjah sinoc borbu Max Holloway-a i Tony Ferguson-a haha, prvo max njega udara nogom u glavu ovaj pada, ustaje se i onda on Max-a udara nogom uglavu ovaj pada ustaje se i nastavljaju da se mlatinjaju sakama..![]()
@miha Ja mislim da Vitaker dobija Adesanju bez problema. Ne vidim nikoga u diviziji ko moze Vitakera dobiti, osim te povrede ako ga nisu sjebale.
@Solid Hahahah ja mislim da bi se Max i Tony mogli 27 rundi saketat da niko ne padnekoliko je Max pojeo udaraca sinoc, podsjeti me na onaj komentar za Tony_a, sto ga vise bijes, on je u prednosti
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
romero je uz whitakera najveca prijetnja u mw.. nijih dvojica su imali 2 rata i obojica su zasluzili pojas.. romera bih volio da ga vidim u lhw..
Tu su neđe bili.Ne pobijedi adesanija lagano, kao što sam mislio.Dobar meč.evo malo statistike:
http://www.ufcstats.com/fight-details/9bfda7c26578aaac
Hahhaha.. kakva legenda..
Dijelim misljenje.
![]()
https://m.cdm.me/sport/ostali-sporto...finalu-moskve/
Ova mala ce bit cudo.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
ovaj Ovreem izgleda kao da je na steroide ponov sve li mu..
jes.. horse meat sto bi on reka, dokle ga nisu provalili![]()
N znam ulazite li u ostale priče na forumu,političke,sportske,društvene...ja ponekad ali ne komentarišem.
Kakva smo mi gospoda ođe...
Dobro se $etise da organizuju neki boks mec u Titograd, na trg u jun cini mi se Pedja Radosevic.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
ja u zadnje vrijeme komentarisem samo na ovu temu.
reem pokazao opet iskustvo u muay thai... volkov next?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks