ovaj garlic je top![]()
Dobar Garlic, probah jer Bugi pomenu da je dobar.
Da se ne nadovezujem na price o sosevima. Znaci, sto se tice npr. pizza, sandwich, burger...dobri su oni koje nema sanse da mi u kucnoj kuhinji ispadnu tako dobri, sve ostalo je korektno, ove lose varijante da ne pominjem.
A sto je ovo.? Jel ko okusio sto ?
Kralja Nikole.
Cijene au presmijesne.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Teska srca vas obavjestavam da kiflice na trafici na medji bloka 5 i 6 vise nisu iste. Povecali su ih za bar 40%, a punjenje umanjili za duplo. Vec 3. put jede ogromne poluprazne kifle. Vazi i za sir i za krem..
U pravu si, grđe su kolega
Samo da rečem đe sam najbolji ljeb Ijo.
Pekara pored Sat Kule, ne znam kako se zvaše, Maroši drže čini mi se.
Najbolji ljeb ikad![]()
Last edited by jokaš; 15-04-19 at 12:26.
slazem se za kiflice u blok, smijesno kako su bez sira ostale
Ali zato Kensington drži nivo od kad znam za njih, pure quality hrana. Hard Rock takođe, ometoh jutros Texan sendvič sa svinjetinom - nevrijeme ljut i ukusan, prva liga.
je li skupoca u hard rock kao i prije?
Doručak meni do 12h je više nego povoljan, na nivou svih ostalih lokala po gradu, čak i jeftinije od dosta njih - mislim da je najskuplji obrok 3.80 EUR a ima svašta nešto da se probere. E sad, standardan njihov meni jeste skuplji ali em ne idem tamo prečesto em ovaj Texan vrijedi svih 6.90 EUR, raznio sam se...![]()
Potpis za priču od HRC.
Tip je hrc hrana. Steta sto nidje niko ne ulazi. Nije sminka, pored elit i living room jbg.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
a mislim da nije to nego su izmanijacili sa hamburgerima od 10e i sad svi misle da je tako skupo i dalje..
Eo ja prvi nikad vise posao nisam
Bufallo ili Mayka za rostilj?
Podgorica Podgoricanima!
A vala Hamburger 6.90. Što je previše, previše je.
Dimljene teleće ljute u Gradsku Pivnicu na Stari - čista desetka. (kobaje su iz Šahovića inače)
Mora da su iste kao one iz Minhena, neko je napisao ovdje da ih i oni tamo uzimaju
Sigurno bitrate![]()
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
U Minhen su znali da šaraju, kad nemaju teleću ljutu koju inače nude, uvale neku roštiljku raspalu podrigušu a kompenzuju ti kao većom porcijom dosta. Odavno ih nešto ne preferiram kad su kobasice u pitanju. Da se ogradim tako je prije bilo, nisam odavno bio...
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks