Kakvi su ovo invalidi.
Ovo ce biti isto 20+
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Jel bilo skupljeg igraca a koji je manje pokazao od Kotija Klarka? Nekad cak sumnjam dal se lik i bavio kosarkom uopste nego nam uvalili nekog rodjaka njegovog sto lici na njega. Covjeka bi trebalo da placaju da ne igra a ne da ga pustaju na parket. Bitadzea skoluje iole jaci fizicki centar.
Kakvi su ovo invalidi.
Ovo ce biti isto 20+
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Nevjerovatno, nemoguće da ne vide očigledno, više od 2 stranca na terenu i sve ode u q. Šehovića i Popovića na teren da se biju a ne ove plaćenike. Treba kidnapovati magarad u PG i za otkup tražiti pare od ugovora + kamatu.
Završeno je ovo. Pih
Koliki je bonus ovome sto je dovodio ove igrace u Buducnost?
Procenat šuta ne zavisi u potpunosti od toga protiv koga igraš nego od treninga,talenta i malo sreće
Sent from my room
A ne nikako, isto ti je i preko ruke i kad si skroz sam. Neko čak voli sa centra stalno da šutira, samo da bi se kurčio.
Dzekson ne može da igra jer kocka u hilton po 30 40 hiljada....
110 iljada je dobio u dvije noći paklenik...
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Dozvoljavaju da nas ponizavaju, majku ti ***** Jasmine, PUSTI NASE DA IGRAJU.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
U trećem ce bitj egal, sudije cr nas gurati da smk tu, takk da je realno 3 1...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Bez ijedne akcije dobre i bez ijedne dobre odbrane.
Sramno
Vratit na fabrička i igrat sa mornarom oko zgrade. Ovo je pakao.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ne sumnjam da će Gašo reć da trebamo svi bit prezadovoljni što se finale igralo uopšte, i da je njihov cilj ispunjen. Ma jebo bi im svima majku majčinu, MRŠ BAGRO!!!
Zvijezdi sve čestitke.
Gordic, Barovic, Popovic, Nikolic i Sehovic da su igrali bez prava zamjene bolji bi bili dva puta. Ovo je zalosno kakav odnos imaju prema dresu i jos ih placas za njihovo setanje po terenu. Iskreno sam se nadao da je Koti Klark pred Cedevitu zavrsio svoj angazman u Buducnost a on ga cuvao da nas bolje kanali, jos u januaru sam govorio da Bitadzeu treba ispostaviti racun za skolovanje... a za Repesu nemam rijeci...
Navijanje je nenormalno. Njima su se noge okinule samo zbog atmosfere. Ovo je silovanje nocas.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ovim amerima otkaze nocas dat, pa da ce Sead i onaj mali od 15 godina igrat ostatak serije.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Bokane mršni sve strance i pušti naše momke da se pošibaju sa njima kod nas kući pa ko što ponese!!! Najveći bi gospodin ispao kunem vi se!!!
Ovo nam je trebalo, kao kruna sezone. Jos da se zavrsi 3:0 i napokon da se mijenja ovo sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dugo nije bila ovakva druzina na ovim prostorima..kao ova grupa igraca Buducnosti. Koliko samo njih ***** boli.
Lisa Barovica..tesko koga da dotice ovih 40razlike.
Ona bi se ekipa od prošle godine "klala" s ovom Zvijedom života mi.
Ovi su sramota.
Ovo im je nepošteno.
Misku treba jednu parolu srociti
Jel bila Repešina izjava, živo me interesuje šta je ona luzerčina rekla?
Jedno pitanje: Je li KK Buducnost ova pojacanja nabavila u Cungu ili preko Ali expresa?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Od početka sezone najveći kancer ove ekipe je Earl, a ne Coty Clark. Igrač za garbage time u NBA tank timovima i to je to, za ozbiljnu košarku apsolutno nije. Sve kod njega izgleda lijepo: i košarkaško znanje i solidne fizikalije, ali to je samo šminka, po onoj narodnoj spolja gladac, a iznutra jadac. Njegov basket IQ teži nuli, igra u napadu se zasniva na izolaciji, gdje najčešće uzima nerezonske šuteve, uz naravno niske procente, a bilo kakav flow u timskoj igri tim svojim soliranjem ubija. U odbrani čovjek ne postoji, niti se trudi, niti se čini da ga to mnogo tangira. Uvijek igrač manje na parketu. On je morao biti otpušten nakon mjesec dana i sve bi bilo drugačije. Sad nema svrhe ni pisati.
Uglavnom ovo je je jedna od najkukavičkijih, najbezmudatijih, najglupljih ekipa koje sam ikad gledao. O treneru neću da ne bih popio ban. Složio bih se da u Podgorici treba da igraju samo domaći igrači.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks