Jovetić igrao pola sata za Monako.
po Darvinu moze...al je izuzetno dug proces.
ne znam jesi li primijetio, al smo jos u kavezu... fino li je gledat utakmice sa sjeverne tribine iza one mreze.
onog dana kad je ne bude bilo vise mozda budemo mogli pricat da smo malo napredovali...
Jovetić igrao pola sata za Monako.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Stefan Milošević opet dade gol.
Prošlo je dosta nezapaženo da je Vukan Savićević u zimskom roku prešao iz Slovana Bratislave (gdje je igrao redovno ali nije bio starter) u Wislu Krakow, dje sad igra po 90 min i Wisla mahom pobjedjuje sa njim u timu. Prosuli su vešovićevu Legiju 4:0 skoro.
I igra na DM/CM poziciji.
Nadam se da to prate ovi iz reprezentacije jer ga odavno ne pozivaju.
Stevan Jovetić je živ.
https://giphy.com/gifs/frankenstein-...Kq5w84bzlBLVDO
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dobri Joveta, neka da još koji gol ove sezone pa da se vrati u Sevilju i odigra par sezona da se veseli i on i mi.
Janković danas ni na klupi SPAL-a.
Takođe Tomašević je već nekoliko mečeva van rotacije u Oostendeu bez objašnjenja...
Ja ne znam sta je ovaj Spal uopste uzimao Jankovica ili je mozda njegova povreda teza nego se mislilo ali opet sto uzese povrijedjenog igraca ako nisu KK Buducnost
Kako mi je zao Jovetica jer se momku vidi da bi u ovim godinama igrao nabolji fudbal do sada i vjerovatno igrao u nekom jacem klubu ali *ebi ga. Valjda se nece povrijediti do ljeta pa da uspije da se dodatno oporavi u tih par mjeseci i konacno sastavi jednu cijelu sezonu.
Potpuna je misterija kako su doveli Jankovića. Nego vidi se da Partizan bezumno likvidira tim, ko zna kakve su to kombinacije.
Jovetić bi sigurno na najvišem nivou, ko ne vjeruje neka pita Serhia Ramosa, čovjek se sprdao sa Realom onu jednu polusezonu koliko je bio zdrav...
Nego dvije vezane povrede ligamenata koljena su napravile očigledno nepovratan niz povreda koji se prenosi iz sezone u sezonu, i to mu je pojelo pola karijere.
Nego neka do Juna uđe u top formu da uzmemo tih 6 bodovaOn i Savić zaslužuju veliko takmičenje u karijeri.
Konacno neko nas da se nada pozivu u reprezentaciju...
https://www.cdm.me/sport/fudbal/potr...a-tumbakovica/
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Jovetić se opet povrijedi, nevjerovatno stvarno.
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Slomise jovetu, nece nazad skoro. Uzas.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Gledam Monako zbog Jovete i startova lik na njega posred koljena izbaci ga iz tezista i... pa ovo je nevjerovatno koliko ovaj momak nema srece. Pih!
Ali kako se raspeči, ultra nezgodno, onamo bi se i Zaneti povrijedio...
Opjanicu se kad ta prevara objavi da bataljuje karijeru, vise mu je red
Podgorica Podgoricanima!
Prevara veli, nevjerovatan lik.
Pogledaj prvo povredu. Lise njega igraca nema u monako. Niko nista ne zna tamo.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Po ko zna koji put. Staklene noge i loša sreća. Je#eno loša kombinacija. Šteta talenta.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Otisli ligamenti koljena kazu Francuzi.
KATASTROFA
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ali bukvalno je katastrofa. Ja više riječi nemam koliko mi je žao toga momka.
Ko god misli da mu je lako taj pojma o životu nema.
Evo koga mi dovodimo da igra za reprezentzaciju Crne Gore.
Last edited by ASC; 15-04-19 at 15:07.
Bookmarks