Tajson najbolji, Klej najveci. - poznata recenica.
Loma zvijer. Vidjedemo sad Garsija kako ce proci u ovaj njegov mec. Mada Garsija je dosta veci.
Tajson je po meni najveci ikad, p4p i kako god. A sto se Lome tice, nedje sam citao da je dugo i rvanje trenirao, i njegovi treninzi generalno su drugaciji od ovih sto ostali rade i nedje je i on sam govorio da bi u nekom momentu zelio da se proba u mma mec ali isto mislim da bi mu to bila najveca greska.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Tajson najbolji, Klej najveci. - poznata recenica.
Loma zvijer. Vidjedemo sad Garsija kako ce proci u ovaj njegov mec. Mada Garsija je dosta veci.
mijesate babe i zabe , kakve sad veze ima ova umjetnost sa mma borbama . To ko bi koga izbio su price za malu djecu .
nisu, jer evo recimo ljudi stavljaju flojda mejvedera u rang sa tajsonom i muhamed alijem, a makse druze.. flojd da ima jos 3 zivota ne bi dostigao taj nivo.
sve su to velikani ovog sporta ,za mene je Klej najveci i nedostizan , ali nikako ne bih osporio uspjeh mejvedera . Sigurno je i on u samom vrhu ovog sporta ,slobodno mogu reci u top 5
Makse, kakav mu je stil borbe ne zasluzuje ni gram paznje po meni. Ne velim da je on los borac ali mi je glupo stavljat ga u isti kos sa tajsonom. Mislim ds ljudi precjenjuju perfektan skor jer sve zavisi protiv koga si se tukao, da li je protivnik bio u prime time-u, nacin na koji si pobijedio, koja kategorija itd. Ako ove stvari pocnes uzimat u obzir jasno ti je o cemu pricam.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Tajson je zvijer drugacija od svih. Na njega bih stavio pare da se iste noci bori da dvojicom koje god iz istorije izaberu. Onaj Tajson na vrhuncu..bio je nepobjediv.
Cro Cop fino objasnjava to "bedest men on planet". Mozete naci da pogledate.
Onaj Tajsonov pogled u ringu je bio prica za sebe, da ne pominjem ostalo
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
tajson se zeznuo kad je napustio onog trenera dobrog, koliko se secam na nagovor don kinga, tu je poceo da gubi onda incidenti, zatvor i cao.. ode karijera.
Kas Damato je preminuo kada je ovaj imao 19godina. Nije ga napustio Tajson. Posle ga je Don King uzeo pod svoje. Ali nije to toliko bitno. Sa kim god da je bio..isto bi bilo. Jedino je Kas mogao da kontrolise onu zvijer. Da je bio mladji..ostao ziv..Tajson bi sve poubijao. Jer je Kas bio autoritet jedinji njemu..i ta ocinska figura.
a ne demato nego onaj trener sto je drillove radio sa njim.
Kevin Rooney se zove taj lik. Evo sa Wikipedie:
da je tyson osta da trenira sao ovim likom ko zna bi li uopstet izgubio.
Kevin Runi je bio odlican lik. Kasov lik.
mislim da je to ovaj podcast, ali nisam 100% siguran.
Evo, a na kraju govori o ovom sto sam spomenuo p4p borci. Gore sto se vodila diskusija. Pogledaj citav klip..dobar je. Covjek je u pravu sve.
Zafaljujem.....
Sve je to na psihichkoj bazi ®
stream, ukoliko treba nekome.
http://givemereddit.stream/public/ufc/ufc236.html
svi su znali ko je mike tyson, osim majkl dzekson
kakva je ova glupaca od voditeljke na ovaj podcast sve nesto melje, prica.. pusti covjeka da prica aa..
Uopste ne laprda.
Kada udju dva profi borca u ring kilaza ima velikog uticaja. I ne moze da bude Mejveder p4p najbolji borac..niti ''bedest men on planet''. Niti to isto moze biti recimo Kabibi ili Anderson Silva.
Zasto Jonse ne ide u tesku? Ne zelim da otvaram sad diskusiju.. Ali nije isto kad zarotira tijelo covjek od 110kg i opali te rukom/nogom...ili kada to uradi neko sa 80kg.
Zato i postoje kategorije. Mirko samo govori da je prevara ovo sto skidaju po 10kg za borbu. I da p4p borac ne moze biti bez iz teske kategorije. Po bodovanjima moze..ali realnost je nesto drugo.
Primjer je DC, koliko je opasniiji u HW. A ovo skidanje kila pred meceve, prakticno vise osteti organizam nego sve ono sto se desi kasnije.
Nedje sam slusao intervju sa Kristijan Bejlom, glumcem. On je za film ''Masinista'' skidao masu nesto kila, pa je kasnije naglo nabacio isto masu kila za sledeci film, pricao je kakve je posledice na njega ostavilo to, godine su trebale da se vrati u normalnu. Nije mogao 2 recenice da zapamti, depresije, razna stanja psihe itd, a dje je srce i ostali organi.
ada cus dehidriras tijelo i mozak.. makse, jos jedan glumac se zalio na istu stvar.
Odavno nije bio bolji event.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks