Od prvog dana su mi računi u NLB banku i do sad sam bila skroz zadovoljna.
Evo prvog negativnog iskustva za koje niti će ko odgovarati niti imaju namjeru da se na neki način izvine klijentima.
Imam Visa Electron prepaid karticu. Sa njom plaćam na internetu i sa njom plaćam vani na putovanjima. Da ne razmišljam je li neko stavio silikonsku tastaturu, kameru ili slično, jer druga kartica mi je vezana za račun.
Uglavnom, ta kartica mi važi do 5/19. 19. marta dobijam poruku da mi je izradjena nova kartica. Totalno suludo dva mjeseca prije isteka važenja postojeće bez ikakvog obavještenja. Reko neću je sad ni podizati, ionako ova važi sve dok ne podignem novu pa kad stignem. Ali oćeš vraga, podjem da platim sa njom jer na nju uvijek para imama, ne može. Reko do njih nešto, odem na drugu mjesto ne može. BLOKIRALI mi važeću karticu bez ikakve najave i obavještenja. Da sam bila u insotranstvo što bi se desilo??? da li je iko razmišljao o tome.
Šalje mail i dobijam odgovor da mi je kartica blokirana (kao da nijesam ja to znala) i da moram podići novu. Tu napišem još jedan mail, onda su me zvali. UGlavnom zbog promjene sistema koji je preskup oni ugasili kartice. Sramota z ajednu banku!!!! Kaad su napislai poruku da je izradjena nova mogli su nas obavijestiit da j eova ugašena. Idući put neka nabave neki jeftiniji sistem pa da sve radi.

Reply With Quote
Bookmarks