Ja na Operu bez problema otvaram.Verzija je 9.10 build 8653
Nijesam ni ja moga prije 3-4 dana, pa sam reinstalira Operu. Vodi rachuna kad je deinstalirash da ovaj folder obrishesh C:\Documents and Settings\*****\Application Data\Opera (zvjezdice su naziv tvog rachunara) i naravno folder Opera iz Program files ukoliko ti vec ne bude obrisan!
Ja na Operu bez problema otvaram.Verzija je 9.10 build 8653
ja tek sad vidim da koristim 8.5!!(htio sam napisati da i ja bez problema provjeravam adsl stanje)
A mene kaze sledece :
Server Error in '/my' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
Gledajte sta mi pise u statistici za ovaj mjesec. Inace ja sam student paket. Da nisu povecali na (skoro) 6GB.
ADSL statistike za 12.2006
Neutrošeni saobraćaj za tekući mjesec4.56 GBOstvareni saobraćaj u ovom mjesecu1.32 GB
Ukupno dodatnog saobraćaja0 MB
da ti nisi slucajno kliknuo na dodavanje GiGaBajta na tvoj username +1 GB...vidjeces kad ti dodje racun+1 gb dodatni = 8 evra
Nisam 100%. Mada sam prosli mjesec dodao i potrosio nekih 50 MB i dosao mi je racun i to mi je obracunao kao 20centi.
Mozda su oni dodali 1GB vise jer mi je istekao ugovor od godinu dana ovog mjeseca.(Svake godine 1GB vise(kao GMail)).
Ukoliko ti pod stavkom paket kredit stoji 5.00 GB onda je greška u bilansu (što se dešava ponekad) ali brzo to isprave, a ako ti stoji 6 GB onda je bolje da nazoveš podršku i riješiš problem sa njima![]()
eeeee srece njegove kad ga cuje podrska![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Vidim da cemo svi imati na racunu tu stavku da smo prekoracili limit... :roll:
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
Ajde odradite screenshoot-ove kad vam se pojave "poklonjeni GB"...
Od prije neki minut.
ne poklanjaju budalama (kao meni) sto svaki mjesec dodaju po 2-5 gb :mad:
Ovdje se ne zna ko pije, a ko placa... :roll:
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
Jos bi trebalo posle ovog da nam naplate ove dodatne gb! i oce!
Kad su vam se već javili takvi problemi bolje da zovnete podršku i riještite to dok ste na vrijeme, nego da se žalite kad vam dođe račun.
Evo su ispravili! Dodao sam 2 gb, (ne svojom voljom)!
Ispravno. Nedoumice u bilingu su ispravljene (oko GB). Dakle, ukoliko korisnik doda 1GB u toku mjeseca - i potrosi ga, njemu ce na kraju mjeseca biti obracunat samo taj 1GB + ostali troskovi (preplata,...).
Da li je korisnik stvarno dodavao GB se jednostavno moze provjeriti, ADSL limit (Moj T-Com).
Last edited by helpdesk; 09-12-06 at 13:57.
Kada vec ovako pisete, dodajte da ste kontaktirali osoblje HD i da ste od njih trazili da vam dodaju GB. Provjerom 'koraka' za dodavanje GB, dosli smo do toga da ste dodali 1GB: 09.12.2006 13:42:16 sa 85.**.**.**. Od osoblja HD vam 1GB dodat u 14:24:02 u toku tel. razgovora.
Dakle, da ne bude kakvih nedoumica. Bice vam naplaceno samo ono sto potrosite od dodatnih GB (2 GB u vasem slucaju). Nikako vise ne moze, ne smije, ... biti naplaceno.
Last edited by helpdesk; 09-12-06 at 13:59.
sto znaci ako ne predjes limit,nista dodatno ti nece biti naplaceno![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks