E fino mi objasniše onda jutros ovi iz call centra...
E fino mi objasniše onda jutros ovi iz call centra...
Mogu li da se blokiraju ove poruke sto stizu sa mreze...dopuni 2e dobijas 200 sms i 20 min u mrezi koje moras potrositi u roku od 7 min...
Sve je to na psihichkoj bazi ®
e pa to me oduševljava kod njih: razgovaraš sa 10 ljudi, ubjeđuju te u jedno, i onda ti 11. osoba kaže nešto drugo. Meni 3x na 1500 i jednom u centru u Moskovskoj rekli da mi je čekirano da mi to ne dolazi, i da će prijaviti, pa više neće dolaziti.
Da znam koji operater ima validnost broja od barem 12 mjeseci od zadnje dopune, a ne smara sa reklamama, sjutra bih prešao - ionako prepaid broj ne koristim skoro nikad.
Za postpaid, prošlog mjeseca mi od paketa od 10GB na kraju mjeseca ostalo 15GB (kako??), al su mi zato naplatili SMS, iako navodno imam neograničeno poruka prema SRB i CG (naravno, neđe sitnim slovima, piše da su neograničene poruke ograničene na 200 dnevno, a to nije znao niko na 1500, niko u show room-u, ali se očekuje da korisnici to znaju??), i još kojekakvih gluposti koje mi se dešavaju iz mjeseca u mjesec (sletim u Istanbul, odmah mi otkucaju 6€+PDV duga, sjutra dan to bude 3€, preksjutra 1,5€, jer iMflacija, isto se ponavlja i kad uđem u Hrvatsku, Austriju, Italiju)... Majstorski! Odgovor Telekoma na žalbu je da ignorišem te SMS poruke, umjesto da riješe problem koji se javlja i njihovim zaposlenima, Ipak, naplaćivanje 50€+PDV+10€ za zvanje operatera iz roaminga, zbog korišćenja interneta u roamingu, i pored aktiviranog Travel and Surf dodatka, e to mi je omiljena Telekomova majstorija, koju su 3x uradili (hint: razlika u time stamp-u na serverima od tačno 1h, vjerovatno jer neki od servera nije prebačen na ljetnje računanje vremena, ili problemi sa vremenskim zonama).
(nečitko)
Mene je zao dje pobacah one stare kartice one su mogle da se ne dopunjavaju po godinu.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
pa moja je takva, al mi mozak ispiraju sa SMS reklamama, "jer tako mora" :mad:
(nečitko)
Zvala me teta da mi ponudi neki novi paket konacno gdje ima odvojeno minuti ka ostalim i ovamo 67 mrezi kako sam je skontao... Kao sutra ce ti novi paketi izaci. Ima li ko kakav info jer to sto mi ona rekla nema sanse da moze bit tacno
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ali zamisli kakvi su to debili...
Imao sam ugovor 2 godine poslovni 50eur pretplata sa neograniceno neta i jos nekim povoljnostima.
Dodje mi racun za prosli mjesec 200 eur i vidim da su naplacivali net itd.
Zove veli gospodine ugovor vam je istekao.
Pa reko gospodjo jel mogao neko poruku ili mail da posalje a ne da mi ide i dalje ista pretplata a da mi se naplacuje veli takva su pravila zalite se.
U ovom trenutku dajem preko 300 eur T comu svaki mjesec. I nemam jebote zivot alternativu za vecinu toga.
Ovo je nervno
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Pa zar istekom ugovora ne nastavljaš da koristiš pod istim uslovima? (Osim kada su ugovori sa popustom)
Mada to je T-mob.... Kod njih i Tcoma nikad se ne zna...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Prvi put čujem ali zašto me to ne čudi od njih :mrgreen:
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Tačno znam sto će ti reci . Da je to bila akcija sa kojom su te častili i koja je trajala 24 mjeseca .
Napisi zalbu nemoj ih pustiti tek tako.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Dobio i T-Mobile konačno P30 Pro, gledam cijene u odnosu na Telenor i ne vjerujem. Je li realno da je kod Telenora P30 Pro na paket od 50e - 229e dok je kod T-Mobile-a na paket od 60e - 639e?! Nebitno što ovamo dođe "poklon" sat, neće ih 10 biti a cijena će ostati ista i posle, ako su oni normalni...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks