Koliko vidim imas viska dugmica i viska salterice. Koja je poenta ugradjivanja ako ti nece radit?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sve se to zove stil ljudi.
-------------------------------
Neko to sve fino njezno dira i traje mu 100god > neko to grubo dira grebe/upire/slomi itd...
Gledam na YT jednog momka odavde u USU pa vozi A6 novi 2m u njega ima i 120kg kako upire ono dugme kad pali kola ja mislim da ce ga brzo paliti na kljuc.![]()
__________ inace to su sve uzroci od noktiU__________
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovaj volan prvi sto sam bio uzeo mogao je normalno da se upasuje bez ikakvog prepravljanja.
Placen je bio 300e i prodao sam ga odma kad mi je ovaj dolje iskocio..
Pa ne bi da mi se na neki nacin osteti ovaj drugi volan sto sam uzeo.
Da cujem misljenja - ostavio sam volan za kraj kao slag na tortu.![]()
--------------------------------------------------------------------------------------
Uzeo sam novi volan za Mini od John Cooper Works'a 2018.
E sad na ovaj novi volan glava mu je uza za par mm od mojeg volana - od moje puske..
Meni je receno da samo postoje 2 solucije.
1. Da kupim raspali volan od mojeg modela i da otkinem glavu sa tog volana i da prosirim rupu na novi i ubacim tu glavu.
2. Da prepravljam pusku volana kod nekog prema Spuzu da je prilagodi novom volanu i samo onda da montiram volan bez ikakve prepravke na njega.
![]()
Koliko vidim imas viska dugmica i viska salterice. Koja je poenta ugradjivanja ako ti nece radit?
Stay salty.
Pa saltace kako nece, znas ono ispred curica pa ga malo klepetne po plusu....
Na VW grupaciju se dosta toga može ubudžiti, a da opet bude sve OEM, samo nekad treba mijenjat gateway i module dodavat, ali u principu sve se može retrofitirat.
Vidjeh post dje je lik retrofit panorama krova uradio, za nevjerovat.
Stay salty.
Meni je ljepši stari volan od Minija
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ima ludaka, momak na audihr je kao moj audi full preslozio u restajling...
https://www.index.hr/oglasi/audi-a6-...on/oid/1252887
I masu opreme nabudzio...
Ja na četvorku mogu ubudžit sve živo što je dolazilo u četvorkama i Borama/Jettama za EU i US tržište. Čak pasuje dosta stvari i sa Citi Golfa, Passata, Sharana, itd.
I to sve bez po muke.
Samo 2 > da se javljas na tel > i da prica sa kolima te funkcije da caskaju. Ja mogu sa nekom malom.
Ne postoji ne moze - samo da se vidi kako.> ovo crno oko dugmica i ovo dolje dje je JCW sve ide u karbon i ovaj krug niklovani ne mogu ga ocima gledat.
![]()
Ovaj mi se bolje uklapa.ne moze se nijedan porediti sa ovim....
imao sam isti dan ponudu od jednog covjeka 500e za njega - ali ovaj nema cijenu.oko 1500/1600 je u voli.
Skupljaj za Mk4 R32![]()
----------------------------------------------------------------------------
Saltanje moze da se makne 30sek posla - ali to se ne mice jer je sminka mocno izgleda.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nikakvih predloga samo........![]()
Samo 2 > da se javljas na tel > i da prica sa kolima te funkcije da caskaju. Ja mogu sa nekom malom.
Ne postoji ne moze - samo da se vidi kako.> ovo crno oko dugmica i ovo dolje dje je JCW sve ide u karbon i ovaj krug niklovani ne mogu ga ocima gledat.
![]()
Ovaj mi se bolje uklapa.ne moze se nijedan porediti sa ovim....
imao sam isti dan ponudu od jednog covjeka 500e za njega - ali ovaj nema cijenu.oko 1500/1600 je u voli.
Skupljaj za Mk4 R32![]()
Saltanje moze da se makne 30sek posla - ali to se ne mice jer je sminka mocno izgleda.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nikakvih predloga samo........![]()
Kuku kakav ricer. Šalterice na manualu. Aspirini x3 dnevno
Stay salty.
Kupis RS3 I Porse i ostane ti 40hiljada funti.![]()
Nikakvo cudo da je "spor" tenk od 2,5 tone, ali dje se izgubi ovaj Porse?
Stay salty.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema trakcije. Vidi kakav je asfalt.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks