Doci ce i Prva/O2 na red.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
ziva istina.
Doci ce i Prva/O2 na red.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ima li koja sigurna aplikacija za android box da testiram brzinu telemahovog interneta. Kablom je nakachen box...
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Skidaj neki fajl sa torenta?
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Torrent brzinu jedino treba testirati fajlom sa privatnog trekera.
Meni sa TL-a skida oko 10-11MB/s.
Hoce li biti NOVA S kod nas ??
ima je vec
nothing comes from violence and nothing ever could
Već je tu, na kanalima 8 i 41
je li to onaj Top TV?
Na javnim torentima rijetko je ful brzina . Desi se ponekad da skida brzinom od 25 megabajta ali rijetko . To vjerovatno bi češće bilo da skudate desetak istovremeno pa da ukupna brzina bude tolika . Ali nemam šta da skidam pa ponekad samo probam . Budimo realni fajlovi za muziku filmove igre programe ne rastu tom brzinom kao net .
Ljudi jel imate vi probleme sa slikom kad duva jaci vjetar? Kod mene sinoc i veceras nepodnosljivo, nemoguce za gledati.
Internet je ok, nikad nije bilo problema sa netom.
Ne
Sent from my room
Ima li neko iz Bara problem da dolazi do prekida interneta i TV signala? Ja ne znam sta je ovo ali se bas cesto desava u zadnje vrijeme. Evo od 12h danas vec drugi put.
Svaki put kad zovnem oni mi kazu radovi su u pitanju.
Kakva su iskustva u koriscenju telemacha kad je u pitanju kvalitet i stabilnost slike, brzina i pouzdanost interneta, u poredjenju sa telekomom?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Slika je extra I eon box takodje jer omogucava instaliranje apikacija kao npr kodi I slicno..Jedini problem je ako koristis dva rutera nemas istu brzinu neta kju placas...
Koji explorer da instaliram na eon box kako bih pristupao mreznom disku na kom su filmovi, zapisi, slike itd?
Vidim da moze komotno apk da se instalira ali nisam odavno u Android vodama pa sam pozaboravljao sta valja.
Meni posle mjesec dana zivkanja vratiše total tv))
Podnio zahtjev za raskid ugovora, uz dokaz da sam izmirio sve dospjele obaveze po ugovoru. Total je u pitanju. Opremu nisu htjeli da preuzmu u poslovnici, već su tražili 16,00 eura da dođe njihov monter da demontira ili da opremu nosim o svom trošku u PG.![]()
Last edited by Dominus Et Deus; 04-04-19 at 11:35.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks