Nema toga, domacin je onaj koji je bolje plasiran u regularni dio. Jel moguce da su vam sve nade polozene na Partizan? :-D
Nema toga, domacin je onaj koji je bolje plasiran u regularni dio. Jel moguce da su vam sve nade polozene na Partizan? :-D
Forever young, i want to be forever young
Ja mislim da bi mi mnogo lakše protiv zvezde igrali
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Kakva utakmica nocas. Opet kao u evroligaskim pobjedama tim pobjedio... Jackson car. Spakovao Pulena i izdominira u napad.
100% istina
Cim nema kotija igraju sa masu vise energije!
To je ono sto nam je trebalo, fajt !
Cola nosi atmosfera, srcan je...
Ajmoooo![]()
Ajmo momci....drago mi je sto smo odbranili domaci teren. Sve ekipe su dosta izjednacene, teska utakmica, trosenje zestoko, dueli odlicni. Ajmo da probamo napokon u goste da "stanemo" i da se ne "pomjeramo nikome".
Nadam se da cemo pronaci neki ekstra kvalitet u razumijevanju situacije na terenu i znati da razmisljamo pod pritiskom.
Nema toshkale prije rupe!!!!
Suma sumarum...Spasio nas je Koti neigranjem, Dzeksona okrenulo poslije 8 mjeseci, Erlu prepolovljena minutaža,Gordić konačno na svome, proradili naši momci.
Nisam preveliki optimista za majstoricu, ali neka se pokolju pa što bude.
I ja mislim da ako se dobije CedeVita da se može osvojit.
Posebno ako u finale bude Partizan.
Dobiće se neki impact, energija.
Sinoć smo dobili jer smo konačno igrali odbranu.
Rekao bih da su insinuacije o sudijama i Čoviću bile neutemeljene, sasvim korektno suđenje.
Ma da, posto ne znamo ciji su nikolic i specijalac belosevic sudije.
Kad je neki domacin imao ovakav odnos slobodnih i faulova, da ne pricamo kakve vrste je faule svirao, kakve glupost je nikolic svirao nama a bio na drugu stranu od lopte.
Kakve glupe nesportske, par puta nosena lopta pullena, belosevic sto nije svirao.
Jedno je sigurno da mi cijele sezone nemamo sudjenje niti u ABA ligi niti u EL.
Nema utakmice da nije haos bio sa sudijama ova sezone.
Sviraju barovicu gluposti za block u napadu, belosevic svira bitadzeu faul u napadu a nidje veze, samo zato sto je prigovarao prije toga. Centre nam ubise sa licnim svaku utakmicu.
Da ne pricam kolki treba kontakt da bude na nasem igracu da sviraju i to sviraju sa ogromnim zakasnjenjem dok ovamo dignes ruke bez kontakta odma slobodna.
Cedevita je sinoc bila u utakmici zahvaljujuci pullenu i slobodnim inace od drugog poluvremena nista nisu mogli u napad
Da su sudili sve vi bi ste ostali bez Barovića već u 1/4. Svki njegov blok je bio faul. Sudili su bez tendencije da neku ekipu oštete, ti i dalje misli šta hoćeš a ovamo kukate kada kažu da je Javor dobio ekstra uslugu u prethodnom finalu plej ofa...Avansno kukanje, najgori vid kukanja u rangu narikača sa kakvih daća.
ako stranci odluče da igraju angažovano kao sinoć onda mislim da se može dobiti u Zagrebu. i dalje ne vjerujem da je Stipanović profesionalni košarkaš. gledam sinoć, momak do prvog obruća jedva dobaci 2-3 puta, kretnje, kapiranje igre itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako Partizan prođe dalje, onda bi Budućnost imala prve dvije kući...
A znamo kako igramo kući, a kako na strani, tako da bi to bila velika prednost.![]()
Da izbacim ovaj invite link za slack, posto vecina nas tamo komentarise ne samo buducnost nego i ostale stvari.
Dobra je stvar pa upadajte ako niste dosad https://join.slack.com/t/volimbuducn...GQ1YzM4MmRlMjA
Podgorica Podgoricanima!
Jedno pitanje, AKO prodjemo MI i Partizan... Ko ima domaci teren?
Imaju tu dvije logike... Da se prati "KOSTUR" sto bi znacilo da je Partizan domacin, jer je izbacio "prvog" - cigane ...
A druga logika je da bi smo mi, jer smo mi 3. a Partizan 4. ...
Ali plasim se da je opcija "kostur" logicnija, i da smo mi svakako gosti u Beogradu ako prodjemo...
F.C.F.
Već sam pisao sinoć. Domaćinstva se ne preuzimaju.
Stvarno je tako.
I ja potvrdjujem da bi mi bili domacini ako budemo igrali protiv partizana. Nego mi da prodjemo cedevitu.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks