Sad dolazi na utakmicu?
Eo mi rekose da nije u tim.![]()
Do pobjede veceras)) ocekujem maestralnu partiju Kola
Sad dolazi na utakmicu?
Eo mi rekose da nije u tim.![]()
Ljudi, pomagajte... stream mi treba hitno.
Ima li đe osim na RTCG2?
Zašto ne daje Arena?
Sent from my room
Ocajna igra... Ovo jedino mogu dobit zato sto imaju navijace, a mogu ispast lagano...
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Iako je sudjenje OK treba se prikloniti filozofiji navijaca beogradskih blizanaca. Sudije nas unistise. Uaaaa...
Ocajna utakmica. Hrkljus na sve strane.
Mene poludi kad odigraju jako i dobro u odbrani i onda ne iskoriste tu energiju, no mlakim, nerealizovanim napadom tu dobru odbranu anuliraju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Poslati specijalci covketovi da nas dovrse. Pakao kako lose sudjenje
Ako si gledao ove prv3 tri utakmice u svima su domaćini imali malo pomoci. Nocas je sudjenje ujednačeno. Sa tog aspekta, realno gledajuci 35 slobodnih Cedevite iz prvog meca, ovo je prvi put da domacin nema pomoć nikakvu. Nema tu ni kukanja ni ničega, pomno sam odgledao svaki mec i ovo je fakat...
Početak treće četvrtine je na nivou onoga što sam očekivao od kriterijuma....
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Last edited by pumba; 31-03-19 at 19:08.
Ada znam. Zato sam i rekao da je sudjenje Ok ali kako svi kukaju na sudije osim nas pa se pravi atmosfera da smo mi povlasceni pa rekoh sto da ne. Recimo da se ovaj mec igra u BG i da igraju Zvezda - Buducnost i da su sudije njima sudile sto i nama nocas tu bi vec specijalci morali da reaguju a Covic pored linije vristao i razmisljao da li da povuce ekipu.
Da su zdravi Nikola Ivanovic i Aleksa Ilic, da nam je tu Zoran uz Gordica, Sehovica, Barovica i Danila mi bi Cedevitu lagano izbacili. Ako ne gori ne bi bili. Ovo je umjetnost da smo ama bas svakog stranca promasili![]()
Ove ih trojke spasise...
Aoooo... a mi nismo jos zavrsili sa EL ove godine. Ja rekoh da imaju sad nedjelju dana da se odmore i spreme a oni imaju jos jedan mec sa Panatinaikosom u Atini.
Kol opet nikakav.
Odlično smo ovu odigrali.
Treba ovo ponovit narednu i to je to.
Erl Klark i njegova zagarantovana minutaza su unistili tim. To se vidi s marsa. Cim njega nema tim je bolji.
Ne znam koji je djavo Kolu.To je tip koji prosto ne voli da gubi u ovakvim utakmicama ali opet ugasen je evo mjesecima unazad.
Ali citava ekipa usijanih glava.
:/
Goga je kao mlado june napravio namjernu licnu jer je bio isprovociran od iskusnog centra,ali mu sudija zbog domaceg terena i cuda progleda kroz prste..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Apsolutno iznenađenje.
Sve ono čega nije bilo , sem u naznakama , u toku sezonu noćas se desilo.
Iskreno , nijesam očekivao to.
Samo da ne bude da je ovo bio bljesak i da se vrate starim navikama.
Bez obzira na ne baš mudro sklapanje tima gomilanjem preplaćenih stranaca, Budućnost ne može biti vještački klub kao Cedevita. Samo zato bi i bila nepravda da nas izbace, samo zbog publike i našeg domaćeg terena. Radi toga se i igra košarka. A i objektivno smo bolji tim. Samo je veliko pitanje kako izbrusiti voljni momenat na strani za konačni prelom sezone. Sve staje u tu tekmu. Poslije, ne bi me čudilo,čak i očekujem da imamo prednost domaćeg terena jer tipujem da će Partizan da klepi Zvezdu. Sad u Atinu poslati Kotija, Seada, Devina, Starovlaha i Fedora, nek se izigraju.
Nikolić odličan noćas opet. Dobro je da ne zavisimo samo od Earla. Edwin trčkara, prati, zabudali u odbrani ponekad, ali se trudi ali bi trebao da u napadu skupi mooda češće jer kad pogodi nešto i uđe u on fire mode, ono je bolesno.
Last edited by Superhik; 31-03-19 at 20:08.
Ne , ne preuzima se domaćinstvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks