Na njega dodju fabricke 205/45/17 ta dimenzija odavno vise ne moze.
----------------------------------------------------------------------------------
Sad su 195/40/17 Kontinental sport kontakt 4 (tako nesto) ima masu mesa na njih nije se preslo ni 3000km za 3god ali sto znam pusti djaola.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tockovi imaju masu jota - mnogi misle da imam distance i zbog toga su stavljene uze/niskoprofilne gume ali bi da popunim rupu izmedju rubova > spustat ga vise nemam dje jer i ovako kaci dolje plastika preko nekh lezecih ako predjes brze od 5km.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znas li na 195 onaj dio dje su slova na gumu dje pise Kontinental imas osjecaj da oce felma da prodje kroz njih.pa ne znam malo imam problema koju uzet dimenziju + zeznuto guma ima onu (zastitu za ivicnjake) ali felma koliko je siroka prolazi taj dio..
Ovako nesto (mislim na ovo dje su slova na gumu)
![]()

pa ne znam malo imam problema koju uzet dimenziju + zeznuto guma ima onu (zastitu za ivicnjake) ali felma koliko je siroka prolazi taj dio..

Reply With Quote
Bookmarks