Hvala svima! Cijenim ovo idemo na rostilj cim otopli.
Los zakljucak.
Zavisi koje auto vozis.
--------------------------------------------------------------------------------------
E ovako da cestitam TAKUMIU na dobrim prognozama za INU.
-----------------------------------------------------------------------
Golf 3 1.9 TDI blek serija Mk8 > na njega osjetim razliku sto se tice potrosnje/ubrzanja i 100 cuda za druga ne mogu da osjetim razliku sto se tice dizela i benzina ali golf je tako osjetljiv to je prizor.
Ali na Golfa samo INA INA INA i samo INA kod Inpeka otvara se nova preko puta Okova za 10dana.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sipano je u njega 100godina samo Eko kod Lakovica i nidje vise zadnjih 3-4mjeseca od kad sipam na Inu znaci 2 svijeta potrosnja uveliko manja i auto bolje ide....
Na svakih predjenih 100km odma sam isao da sipam u golfa iskljucivo 10e i nesto sitno ako sam imao da maknem iz dzepa i na 830km predjenih kroz grad u februaru usuo znaci usuo sam 90e neka bude goriva u rezervoaru
> od 50l koliko staje u rezervoar bilo je oko 35l > sto mogu ocekivati potrosnju kroz grad uveliko ispod 6l auto kojem zimi treba 40min da podigne temperaturu na Eko mi je trosio zimi 8l lagano...
Brzo cu ga nafulirati i da vidim koliko ce biti na 100km potrosnja > ocekujem uveliko ispod 5l kroz grad ali cekam malo da otopli da bi mi jos brze dizao temp. motora.

Bookmarks