Quote Originally Posted by Dejan View Post
Moja greška, nema priče. Nijesam znao za to njeno rezonovanje nego sam pokušao da rezonujem kao objektivni posmatrač. To njeno rezonovanje je ipak nešto drugo. A i što se mene tiče, opet kažem da mi je i tada bilo simpatična ta reakcija, i prihvatljiva u tom momentu. Prethodni komentar sam napisao jer nije bila ista situacija i ne može biti, i dalje tvrdim, ista situacija. Ako se staviš u moju poziciju, a važna ti je objektivnost učesnika, a posebno onih čije mišljenje cijeniš, kao što ja cijenim tvoje, onda ti je jasno da ja ne mogu znati te skrivene detalje iz poruka koje je zvončica poslala tebi lično.

A vidiš po načinu kako sam uradio quote tvog posta da sam namjerno izostavio jedan dio đe mislim da si reagovao emotivno i đe si bio ničim izazvan agresivan prema meni, pa bih te molio i da ga ukloniš, a ja ću se napraviti da ga nijesam vidio.
Prije tvog komentara sam stavio smajli, da bi se vidjelo da se nijesam naljutio.

Agresivno? Samo sam napisao "ako ti nije jasno", jer si se malo izletio i krenuo sa "budimo posteni", ne znajuci detalje. Ponekad ostrije reagujem kad me neko napadne bez razloga. Dokaz da kroz moje vene tece montanjarska krv, iako sam pola zivota van Crne Gore.

Cijenim da si uvidio gresku. Netipicno za Crnogorca. Barem one, tradicionalne. Koji dominiraju.

Mislim da je sa smajlijem prestao razlog da se moja zadnja recenica smatra agresivnom.