Ja juce na nijagare, 4542534 ljudi sjedi tamo, 100 ljudi se nagidje kod vodopada da naprave selfi.. porucujem slatke palacinke, jednu porciju, kaze konobar "bogami cete ih cekati, 30, 40min do 60min"
Te ti ja u skolijeru, nema sto...
sad su meni stavili salatu koju su oprali ali nisu ocijedili pa pliva sendvic u tanjir![]()
Ja juce na nijagare, 4542534 ljudi sjedi tamo, 100 ljudi se nagidje kod vodopada da naprave selfi.. porucujem slatke palacinke, jednu porciju, kaze konobar "bogami cete ih cekati, 30, 40min do 60min"
Te ti ja u skolijeru, nema sto...
Pa podjosmo u ariju u zetu juce stvarno sve puno. Ljudi tog neukusa prvo sa porcijama, pastu i rizoto ti bace na ravni tanjir ka splacine a dodje 4kg totalno nekog beuzukusa ta pasta mogla je da bude sto oces i 4 vrste sira i karbonara i bolonjeze. Pakao. A biftek u rizoto ti provlace ono obicno meso telece sniclu narezanu.
Rakija domacih bez, piva na tocenje bez.
Gosti poceli albanci da dolaze jer je to pravo za njihov ukus kao oni restorani posle granice- samo da je obilno pa neka je ukus ka opanak.
Tragedija
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Arija je na mnogo manjem nivou od pečenjare, već duže vrijeme...
Tako da si u pravu, loša je hrana tamo baš...
nije skupo,extra.
Jede mi se pasta.
Carbonara, sa 4 vrste sira i sa pecurkama. Sve tri vrste. Kilogram!
Umrecu.
kad smo kod pasti, pohvalio bi iste u Formi na autobuskoj. cijene skroz korektne, porcije bas velike.
bih u onaj Milky, povedoh sestru. ona oduševljena naravno, ja ne i nešto.. zlatila se Školijer
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Imanje Knjaz OCHAJ... Razocaran uslugom, hrana osrednja. Rizoto sa plodovima mora, uskrobljen, brancin suv, nikakav, marinirani krap tuga tuzna... Jesam li rekao da je usluga ochajna...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Western i Spicy girosi u Nakysu kidaju. Naročito Western sa kombinacijom oba mesa. Uzeh sinoć XL, učinje mi se malo pa produžih u Školijeru na palačinku. Kako sam se presauhovao, dijelio sam se s dušom dvije ure posle toga.
Ja u restoran Plantaže (bivsi kings) pojedoh bas fin rizoto sa piletinom u kari sosu![]()
Samo da refresh-ujem... Bio sam primoran da idem tamo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Udaljen sam im 600m i naplate 1e dostavu plus xl nista posebno, plus urnebes naplate... Sve u svemu 5e a ne najedes se![]()
Restoran Porto. Usluga i ambijent na nivou lignje nista posebno. Kolac kuce od jabuka los.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Pecenjara u Zetu, ne bih od kad su se preselili, dje im je lokacija u odnosu na staru, znam da je nedje u blizini? Vidim gore zalbe na Ariju, s obzirom da je isti vlasnik jel i u pecenjaru isto pao kvalitet ili su dobri i dalje.
Niđe se nisu selili, na istoj su lokaciji, "Gurman".
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Ista lokacija, samo mnogo veći objekat sa velikim parkingom ispred...
Redovan sam gost tamo, i tamo je hrana na istom nivou evo deset godina unazad...
Isprobaj pa prenesi utiske :P
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks