Novak i ne kaze da je ista drugo nego Srbin koliko sam do sada citao....
Iscuka ga djetetom..
The best weapon in a street fight https://9gag.com/gag/a830WKQ?ref=android
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Je li iko ikad vidio trudnu Kineskinju?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Svaki dan je dobar za upiranje.
Cudim se bogaljima u Bokesku sinoc njih 10ak na 3-4 stola momci i cure podmladak DPS/SD-a.
Prolaze protestanti a oni se cude kao vidji ovih sto rade, nijesmo ni znali da je protest nocas.
Cudim se kakva splacina treba da budes.
Zivotom garantujem da ce isti za koji mjesec da se uvlace u guzice kome god i da pricaju da su od pocetka za promjene i da su sistem mijenjali iznutra.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Neka Gando, prikoci malo. Mozda ljudi stvarno nisu znali, kao sto i ja nisam znao. Ne interesuje politika svakoga podjednako.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Meni su ipak najcudniji tipovi koje sam sinoc vidio po kladionicama dok smo setali...
Da ne duzim, svi dobro znaju da kladionice najbolje rade u onim drzavama gdje je standard najmanji i najveca nezaposlenost, e tu su u 80% slucajeva ljudi koji nemaju posao, vjerovatno da imaju neki od njih i fakultete, ali jok ebes protest, ja cu se od kladionice obogatit, a posao mi ne treba))) samo da prodje ovaj tiket, proci ce i protest ka da ga nije ni bilo, a i zivot, i on je kocka.
A mene da budem iskren cudi kako nezaposljen covjek ima para za kladionicu, to mi nikako nije jasno.
Za dojč i kladionicu se vazda nađe
Ne avetajte ljudi..
Ljudi gledam neki klip dje pita vodItelj predsjednika mladih dpsa ko mu je bio uzor kad je bio mali i ljigavac veli MILO... kuva mi u stomak
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Da ga se podsjetimo od prije neku godinu:
http://www.antenam.net/index.php/pol...samo-kritikuju
-Da li sebe u budućnosti vidite na nekoj od važnih državnih funkcija? U izvršnoj ili možda zakonodavnoj vlasti?
Sebe više vidim u izvršnoj vlasti, ali ne bježim ni od zakonodavne, na bilo kom mjestu gdje bih mogao najviše da doprinesem razvoju i napretku Crne Gore.
-Mnogi Vam zamjeraju što na društvenim mrežama i u izjavama za medije kao svog “idola” navodite predsjednika Vaše partije.. Imate li idole i koliko je dobro o njima javno govoriti?
Sve moje izjave vezane za predsjednika DPS-a su apsolutno tačne i činjenične, jer one nijesu samo ono što ja mislim nego i cijela Crna Gora, ali niko to javno ne iznosi.
Siguran sam da Milo Đukanović nije uzor samo meni. Ko god se bavi politikom, nebitno da li je Crna Gora u pitanju ili šire, volio bi da dostigne uspjehe koje je postigao predsjednik Đukanović baveći se politikom posljednjih 25 godina.
Još jedan kadar koji je kadar stići i uteći i na strašnom mjestu postojati. Zakonodavna, izvršna, svejedno je, samo daj funkciju!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja znam tog momka od kad smo bili djeca. To je mnogo dobar momak, ali ne znam sto ce mu ovo da se ovako ulizuje.. ali eto.
Rijetko odvratan lik
Prototip najgore vrste poltrona i ulizice.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
U kojoj paralelnoj stvarnosti postoje ovakve osobe ? Koji je ovo timeline lebtejebo
One Ring to Rule them all...
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks