yanwen najgora u istoriji nase galaksije..
A kakav je ovo YANWEN crni... imam osjecaj da ovakve posiljke putuje po 2 mjeseca...
Ne znam ni jel' ovo napustilo zemlju ili samo jednu od 'stanica'...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Pretpostavljao sam... LOL
Najgore je sto ne mozes nikako da provalis koja ce posta da bude dok ne dobijes 'tracking'... (pogotovo kad je eBay u pitanju) :-?
Do Not Disturb.
Imao sam četiri pošiljke poručene prije 4 mjeseca nekom bezveznom poštom.
Pare davno vraćene...
Stižu mi sve najedno prije neki dan.![]()
Te mrtve pošte (uz našu, i naše lopinjanje) masu koštaju prodavce, sve više će da šalju skupljim varijantama.
Sent from my iPad Pro using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jel' i YANWEN spada u te mrtve poste? Ja je prvi put vidim...
Uglavnom mi u poslednje vrijeme sve ide preko SG poste ali evo ova preko tog YANWEN-a a jedna posiljka iz Njemacke nema 'tracking'-a ali vjerujem da bi trebalo brzo da stigne, proslo je nedelju dana od slanja (oni rekose da obicno stize za 4-8 dana)...
Do Not Disturb.
Paket sa ebaya iz Poljske bez trackinga stigao za nekih 7 dana čini mi se.
Ja sam narucio neki cajnik za 5-6e tako da niti mi je hitno niti je velika steta ako ne stigne.. nego eto, da znam za ubuduce kad vidim tu postu iako ponavljam da je najveci problem sto ne znas kojom ce ti postom poslat' neko...
Jedino da ih pitas pa cekas odgovor sto obicno oduzima makar par dana, ako ne i vise. Da ne pominjem prodavce koji ne odgovaraju uopste na poruke bilo da je u pitanju komunikacija na ENG ili jednostavna politika prodavca da salje i kraj, bez ikakve komunkacije u medjuvremenu.
EDIT: Evo vec se smijem... napustio aerodrom u Kini a onda stigao na aerodrom... u Kini
Bice ovo zanimljivo za pratit' ako bude ovakvih azurnih informacija a nema frke da se nerviram oko brzine dostave
![]()
Last edited by Fidel Castro; 19-03-19 at 23:20.
Do Not Disturb.
Ljudi,ima li neko da mi preporuci neki sajt za kupovinu kratkih majica sa neta. Znaci odje koju god da kupim to posle 1godine moze se bacit, izblijedi i ajde zdravo. Samo jedina majica koja mi je do sad opravdala kvalitet je iz Tom tailora u delti. Ostale koje god kupim ni 1godinu. Ima li ko da mi preporuci ili sa Asosa ili nekog sajta da probam za 30do40 da se kupi da to bude kvalitet neki. Da traje.
Jer ako nemate preporuku,najvjerovatnije cu sa Asosa uzet dvije tri eto cisto da probam.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Napokon se pojavio tracking broj kod nas. Znaci, skoro mjesec dana od Singapura do Crne Gore.
picture share
Uh, neka... Meni od 18.03. posiljka stoji u Express i nema postaru strva...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Vidji, ispametih... A sjutra mi je godisnjica braka, pa ne bih da improvizujem poklon... :fat:
Edit... Upravo sad...
3.03. je kupljen, 7.03. krenuo, 22.03. stigao...
Edit 2: na eBay-u od dana 18.03. (dana kada je item pristigao u Express postu) stoji status Item delivered... Cisto informativno...
Last edited by Ben Dover; 22-03-19 at 12:03.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
super extra, u pravo vrijeme.
Čekamo info o mirisu.
https://www.footasylum.com/mobile/ Ima li ko kakva iskustva sa ovim sajtom?
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Znam samo da nije SCAM.
Neki se zale ali uglavnom na podrsku klijentu i dugim procesom povrata novca.
Ovdje ima dosta dobar review: https://www.trustpilot.com/review/www.footasylum.com
Dok ovdje ne bas... https://www.reviews.co.uk/company-re...ore/footasylum
Ovo je uopsteno, sa neta... Mozda si vec vidio i trazio samo licna iskustva (koja nemam) ali eto, neka se nadje u slucaju da si i na to mislio ili za druge koji se budu pitali...
Do Not Disturb.
Naleceh na ovaj sajt, djeluje zanimljiv. ako je vec spominjan,prastajte..
https://www.sportspar.com
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Izgleda za sve druge gradove je brze od same Podgorice![]()
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks