Zna li ko posto su i dje se kupuju karte za Spelndid za ovaj boks ?
teško će JDS izboksovat protiv Nganoua, mislim da će ići na obaranja iako nije baš najbolji BJJer ali je opet bolji od one sirovine
She is only here to annoy herself!
Zna li ko posto su i dje se kupuju karte za Spelndid za ovaj boks ?
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Mcgregor uhapšen u Miamiu 😂 neko je krenuo da ga slika, slomio mu telefon i uzeo ga .. sad ga terete za kradju..
Errol Spence JR VS Mikey Garcia , 17.03.2019.
male su šanse garsiji u ovom meču.ako ovoga pobijedi...
Probah Garsiju, 3.70 kvota u Volcano.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Bogomi su tu nedje, Da coek x odigra![]()
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Dobra ideja.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
kakav mec uhh
bice spektakl.. till vs masvidal isto za vikend..
Jeste li kad pokusavali da zamislite danasnje teskase protiv prime mike tyson-a?Svi su tobos nesto jaki, najavljuju se neke borbe vijeka itd. a tajson bi ih sve porazmica u pola runde.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
https://www.mmamania.com/2019/3/14/1...DCfTkcTijzaDfo
i ovaj je puka dobro..
Pocela da ga puca paranoja jer se druzi previse sa edi bravom i luse travu..pretpostavljam
Kako se Bog poigrao kad je u jednom momentu spojio Edija i Tonija![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Napuse se te trave i onda tripuju ludost. Njega su operisali i kako to obicno ide stave ti odredjene sarafe od posebnog materijala koji sraste u kost, on je mozda nedje napusen vidio snimak svoje noge i odma je pomislio implant su mi stavili u nogu haha.
Hahaha a i Tony je lijeceni alkos, posle alkohola ostaju velike rupe u glavi, a i on je generalno je weird as ****. Najjaci su mi komentari na Youtube, Tony the type of dude____
a znaci i alkoholicar je bio iha.. zamisli tu kombinaciju alkohol + marihuana + ovo ima gori efekat na mozak ako treniras + udarci po glavi.. idealan recept za CTE. Mene ga je žao da ti iskreno rečem, evo pogledaj nick diaza, ne moš ga razumjet što priča, a i ako uspiješ kao da slušaš dijete od 12 godina koje se tripuje:
Tragicno, bas. Citah nedje na sherdog forum ranije, neki tip je pisao za Nicka da se gazi od kokaina uz sve ovo sto si pomenuo. Zamisli te tripove koji se motaju kroz glavu, Nick koji je bio ratnik sad izbaca da ne zeli da se bije i ne zeli da povrijedi nikoga
Završio je Tony ako u ovome ima imalo istine. Psihoza je zajebana stvar. Realno, ima psihološku konstituciju za takvo oboljenje. Dodaj udarce, drozu i alkohol i čudno je što su za sad samo brave nastradale. Šteta, jedan od najzanimljivijih boraca za gledati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja tek sad procitah da je pricao da je neka osobu u zidu.. ao greote. On treba da batali mma i da odmara jer ovo je bas opasno, tskve stvari govore ljudi koji imaju ozbiljna ostrcenja na mozak.
sto je isto losa stvar, nakon ovoga kad ukapira sto je radio i pricao, ce i u oktagonu vjerovatno imati sumnje u sebe i svoje samopouzdanje. Ovo je los period za njega u svakom smislu.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks