Kakav blizkrig.
Kakav blizkrig.
Šuk-urac bajo, uzavre mi prva kafa, na nos mi izađe ova potrošnja, kasira' me čoek.
Onda se čudi što je popušio zabranu prilaska...
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Idem iscupat pig tejlove inda zavrsim sagu.
Prema tome, šta da ti kažem?
[IMG]![]()
Jumping on the bandwagon.
Stay salty.
@guvarana
Dobra je ta potrosnja
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Vrlo rado, samo da se sjetim. Tipujem na <6,8
Stay salty.
Nije ti do goriva...
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto je obicno uzrok nenormalnoj kazaljki goriva? Plovak? Sam rezervoar? Moze li bit' i do same table/elektronike?
Ako mi je rezervoar preko pola, pokazuje da je FULL (i malo preko toga) a kad je ispod polovine pokazuje da je prazan, da kapi nema u njega.
Nikako da stignem da ga povedem kod majstora pa da pitam i odje dok se nakanim da odem...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
preko dijagnostike mozes da testiras tablu... bukvalno biras kolicinu goriva koju treba da pokaze....ako to ne radi kako treba onda je tabla...ako radi, onda ides od plovka
Ne znam za Inu, ali svima preporucujem da zaobidju Kalamper. Godinama sam sipao samo na Eko, pa sam poceo da mijenjam, da vidim i ostale. Sad sipam samo na Petrol. 2 puta za redom sam tankao na Kalamper i osjetno manje kilometara sam presao nego sa rezervarom usutim na Eko i Petrol.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Pisao sam ja za Kalamper.Jer uspem za brod i osjetim odma razliku i katastrofu.Dok na Inino radi perfektno.Na Kalamper bezolovni je crvene boje 0.o
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ista lampica mi se upalila kad sam sipao na pumpu Neskovic u Trebinje...vidi se da im je isto gorivo
A ne otkazuje mi dpf, bio sam na dijagnostiku prije neki dan i nije gresku prikazao....a dpf sam ugasio jer sam vozio 130 km\h jedno 15 min...
Ista stvar i pumpe koje treba zaobilazit: ona kod Ognjista, Senic petrol, Celebic petrol....
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks