Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
Da nisi ti sto pogrijesio?

Toga ti nema ovdje - nisu oni takvi... > oni su se zalili da to samo ja radim. > evo posle 7mjeseci moje pauze slika je drugacija.

520i 2 turbine ako je tacna moja info + auto od 1600kg sigurno mozda i vise ima.

Potrosnja kroz grad i to stiskanja kaze 11litara. > da se prodaju onda dizeli da se uzimaju benzinci jer su ekonomicni ali samo na bord kompjuter.

Fuliraj auto i vozi ga penzionerski tih 100km kroz grad pa ima 12l da bude lagano a ne malo brze. - ti klimu izgleda kad upalis auto ti manje trosi.

Jeste cim ga upali odma puni.
--------------------------------------
Audi zna da potrosi nije on stedljiv kao bmw
------------------------------------------------------
Vozio sam A4 3.0 tdi 2012/2013 prepao sam se bio malo od potrosnje mislio sam da se nije sto pokvarilo. bilo je oko 1.5/2l vise nego sto tebi pokazuje.

- i tebi na te 6 dodaj jos jedno 1.5/2l i to ako ides pored voliA na stari vise puta i prema maslinama pa da te uhvati to malo otvorenog puta. + sto ti auto nije aerodinamicno i ima sigurno 1500kg...

i kralj potrosnje.

Auto mu trosi 6l kroz grad i to benzinac a graCka voznja mu je relacija.

Podgorica - Tuzi
Tuzi - Podgorica

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kad nafulirate kola i predjete 100km onda slikajte to koliko ste usuli litara a ne bord potrosnja koja laze ko zna koliko i vozi se auto na 1400rmpxs i slika se trenutna potrosnja od 3l
zavisi kako se vozi.....takva ce i bit potrosnja,zavisi i od terena kuda se vozi.podji preko pastrovacke gore pa nabijaj gas pa da vidis koliko goriva trosi bilo koji auto.