Originally Posted by
AL no1
Kako nikad ne trgujem na ebuy,pa slabo i znam oravila,ponudio sam bio na aukciji trećinu realne cijene artikla i moj kako kazu Bid je dobitni,shta radim dalje,odluchuje li prodavac hoce li dati to jer dobih mejl da kompletiram payment?
Dobio si to sto si bid-ovao a placas cijenu koju si ponudio + shipping. Sve regularno.

Originally Posted by
AL no1
edit-Express Int'l Postage - Ł15.99
Da nije ovo kakvi dhl ili fedex pa da me glava boli oko njihovog uruchenja posle?
Ne bi trebalo. Ne mogu da tvrdim jer je evo i meni neki dan od Kineza poslato 4PX-om a stiglo u nas DHL.

Originally Posted by
bojankov
Juce sam dobio posiljku sa rekordom kao posta koja najduze putuje.
6 mjeseci!!!
Davno je i dispute zatvoren.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Bilo bi zanimljivo vidjet' taj 'tracking' ali vjerujem da nije dat, tj. ne postoji.

Originally Posted by
autodijagnostika
Jel se dešavalo kome da vas opomenu iz UPS-a da je njih carina opomenula da vam prečesto stižu pošiljku i da to morate promijenit tj da prebacite na nekog drugog na drugu adresu?
Pošiljke su mi stizale otprilike 1 mjesečno (broj komada nekih stavki nikad preko 10) vrijednosti do 30eur preko UPS-a na aerodrom.
Plaćao ličnom karticom na ličnu adresu.
Glupost klasicna. Neko pretjerano kenja. Ili ti iz UPS-a ili iz carina.
Ne postoji nikakav limit po zakonu sto se tice broja posiljki i slicno tako da mogu da ga duvaju. Jedino mogu da posumnjaju da je za komercijalnu upotrebu ali to se dokazuje odredjenom procedurom a ne "opomenama" da se smanji narucivanje ili narucuje na neko drugo ime (jos veca glupost)...
Meni februar/mart jedno 10-12 posiljki. Bratu jos toliko. Vecina preko obicne poste, nikad nista niko nije rekao. Ako je sumnjivo standardna provjera placenog iznosa i dovidjenja, prijatno.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks