60% prosle stranice je LOLČINA.
60% prosle stranice je LOLČINA.
Prema tome, šta da ti kažem?
Je li registrovan za cetvor....Ups.
Probah juče da ispoliram ocu farove na Pežola, pa i nije loše ispalo, s obzirom da je bio skoro kao ova maglenka mu ispod. Sve ručno, 400-800-2500-3000-bezbojni. 15 minuta po faru.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
kad je poliranje farova bila filozovija?ja sam prije 7 8 godina polirao farove s drugom na opela, sa pastom za zube, istim tim nekim redosledom vodobrusnih, i bijahu ka staklo glatki i cisti.
Kakva zvijer od auta,cak i automatska svjetla je imao tada
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Taj auto je imao automatska svijetla, masazu pozadi i td...
Zanima me sto su tada nudili njemci...
To što su nudili njemci 1990-tih i danas se kotrlja po ulicama,a japanci iz 1990-tih...pa...možda su ostala sjećanja ili tako nešto.
Inače,ne vozim njemca,a službeno vozim Toyotu sa kojom sam prezadovoljan,ali...istroši...izraubuj i baci.
Sent from my room
Japanci iz 1990 se i dan danas voze ulicama, a sve fabricki djelovi.
A da su njemci izasli iz fabrike sa ovoliko opreme, 70% toga ne bi radilo od prvog dana a ovih 30% do isteka jednogodisnje garancije.
Last edited by TAKUMI; 08-03-19 at 14:27.
ne sprdajte se... nsali nedje neki muzejski primjerak neke predsjednicke limuzine koja je pitanje i je li vozena.. da priakzu kako radi i sto ima od opreme...
Hahahahahahahahaha
Ovo je živa istina
Gledam dvije truje karavani 66kw TDI
To natovareno puno građevinskog materijala, prešlo sito i rešeto, pitam čovjeka kako sluša
Kaže samo sipam naftu i vozim.
Komšija ima Passat B4 66kw TDI, prešao 550 000km, gura bez problema. Kaže na 480 000 uzeo polovnu turbinu 120€ i vozi dalje.
Last edited by mur3633; 08-03-19 at 14:42.
@guvarana
Extra su ispali ovi farovi. Jesi li koristio kakvu polir pastu?
Podgorica - Zagreb, dajte predloge kuda najlakse?
Ima neki krak autoputa koji valjda nedje iza Trebinja pocinje i vodi do Zagreba....
Jedan jedini ne mozes ga promasit jer izlazis tacno na autoput. Trebinje stolac capljina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Jeste, put za Medjugorje, skrenes lijevo i da te Bog vidi...ali brate dosadan taj autoput u pm...
ides klasika bileca stolac capljina i tu ga vatas
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
To mi je i gmaps dao kao najbrzu rutu.
Vadim li zeleni karton za Hr, BiH?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks