Preko puta klma u centar
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
kod Rikija 10e,brat mi se juce sisao,zadruga je valjda dje je pokojni Bajlo bio.
Preko puta klma u centar
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ima li neko kontakt br. frizera koji se zove Bato a koji radi kod Zorana u Gintaš?
Ne radi vise tamo nego je presao u svoj salon, ona nova bijela zgrada (cini mi se da je to zgrada sindikata KAP-a) na Tuski put. Strasan frizer i sto je glavno ne otvara glavu pricom
Obavezno treba da odete kod Vlada - Berbernica 081 u City kvartu.
Vrhunski ambijent. Domaćinska atmosfera. Klasično šišanje 5€, za penzionere/studente/učenike 4€, za djecu do 10 godina 3€. Svako peto besplatno.
https://www.instagram.com/p/CHSmhOLgxNp/
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
a umije li koji da obrije bradu ili su to ovi novopeceni ??
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Brijanje britvom i glave i brade, i vrhunska domaća rakija kao specijalitet kuće i poklon dobrodošlice.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
customwritingz profileProdano! Pouzdano znam gdje će se ovaj put stvoriti moj novi stil! Hvala na linku!
Juče smo mail i ja otisli na šišanje, nosimo kratke muske frizure, zavrsi nas za najviše 15 min, cijena 26€ (13 € musko šišanje)! Jos ocekuje da ga častim ovo do 30€!
Dva puta se šišamo mjesečno sto ispada 52€!
Struja za citav mjesec mi je dosla 50€!
Da li je normalno da za pola sata rada velikog strucnjaka frizera koji ima 3 razreda skole placamo toliko!
Ima li ko preporuku nekih salona i frizera u Pg, jer ima da vozim do njega samo kod ove “elite” da ne idem vise, jer stvarno podcjenjujem sebe sto dopustam da me smatraju ovcom!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bojan, tuski, ona crvena zgrada spojena dvorisna strana
+382 69 068001
nothing comes from violence and nothing ever could
Kod frizera u centar,da mu ne navodim ime,necu da ga reklamiram,premijer Milojko i ostali članovi,a malo ih je...idu svaki drugi dan kad su u CG,baš je ono povoljan!
...
A crni Milo kod Džike...
Kupiš mašinicu (Rowenta ti je ok) i postaneš sam svoj frizer - ti sinov, a sin tvoj![]()
Dim sum.
Pokusavam da se vratimo u normalu da ponekad diskutujemo o stavrima na nacin koliko smo odmakli od nekog normalno logicnog odnosa prema stvarima ali i ovdje kao i na drugim mjestima odmah pocnu da se bacaju fore i zbog toga smo tu dje smo.
Vracamo se sisanju po kucama i dizanju frizera iznad doktora dok vas snaga ne ida pa cete vidjeti kako su vase fore odrazile na vas zivot.
Vozicu do frizera sa normalnom cijenom ne zelim da se sisam kod kuce jer brinem o izgledu i zdravlju kako treba u 21. vijeku…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel frizer kriv što više ne može u marketu da kupi šta mu treba za porodicu za novčanu vrijednost za koju je radio prije godinu, dvije ili 5 godina?
Vi ne tražite povišicu, ne radite neki side work za dodatnu crkavicu, ne upire sindikat za povećanja svako malo ako ste u nekoj državnoj firmi/ustanovi?
Vaš rad vrijedi, a frizerima, posebno muškim, je lako, mašinica ga košta aj neka je i neka jača 300€, on to isplati za 1 dan i posle toga vas đelje i najbolje da mu još plaćate preko 5€ šišanje. I na to još treba da izdržava i državu. Stvarno svašta.
Treba da radi svoj posao iz čistog zadovoljstva, da drži dijetu i on i porodica mu, on treba da bude primjer normalnosti i logičnosti u vremenu đe je sve nenormalno skočilo i svi se svima sprdaju sa glavama.
Njegova svrha je da brine o našoj higijeni i zdravlju u 21 vijeku, a to jel ima ili nema da porodicu prehrani - bole nas paja, ko ih šiša...
Pa kad mi još ubace u priču doktori vs frizeri/kozmetičari, a veze nemaju. Prvi se školuju taman do 30-32 godine, i dok se izmuštraju, verziraju, usavrše tehnike jer vide malo svijeta i krenu da zbilja zarađuju prođe im još 10 godina. Ovi drugi su zanatlije i oni već posle 18te krenu da rade i ako su pametni mogu zaraditi lijepo do 40te. I to je tako ne od danas, nego odavno.
Korisno je da imamo i jedne i druge, jer nam trebaju, AI nas ne može ni šišati ni operisati, ali i oni su ljudi sa svojim porodicama koje treba da prehrane i nismo mi ti koji treba da određuju njihovu cijenu rada no oni, i to obzirom na uslove u kojima žive. A valjda uslove u kojima živimo svi vidimo, prilično su očigledni kad odete u market ili na pijacu, ili vam stigne neki račun.
Za efekat svega ovoga najmanje su frizeri krivi, a i ti što trenutno šišaju po "normalnim" cijenama će takođe podići kad im se nakalemi 50 glava/brada dnevno. I još će biti rezervacije mjesec dana unaprijed. 13€ je još i super, u Bd ih ima od 25 do 50€ muško šišanje da košta.
Last edited by tigrovo_oko; Today at 09:47.
Dim sum.
16 eura sisanje + 3e pranje = 19, dam 20 sta cu. 3 x mjesecno = 60 eura
niko nikog ne primorava da se sisa tu za te pare, uvijek ima jeftinije, mozda za 10 ili 13 ukupno pa izadje 30 ili 40 mjesecno. ili 20 ako se sisate 2 puta.
je li mnogo - jes', ali u doba korone kad nisu radili, kupio sam profi masinicu za 50 eura i sam se sisao mjesecima, mozda i godinu dana - zaboravio sam.
to mi je dosadilo, ocu da me neko sisa a odje ne cekam, ne zakazujem, samo dodjem i mozda par minuta sacekam - ide fina muzika, operu mi glavu posle sisanja i bude fino.
Šišanje 60e mjesečno?
Moj druže kako tebe šišaju....
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
jos kad uzmu britvu da me obriju...
3 puta mjesecno sisanje? Jesi li neki maneken ili lovis princezu od dubaija?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pun muskih hromona, to raasteee
Are you ladyboy or boy?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Šišam se i ja svakog petka pa eo preteče mi guzica...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Tu temu imamo, al dlake nemamo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks