Dugogodisnji kupci se najvise muzu, to tako ide. A povoljnosti i snizenja su tu da privuku nove kupce "nizeg ranga".
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Da ih prodaju po trenutnim maloprodajnim cijenama, pa prosto im bilo, nego na svaki se model doda po 200e minimum!
Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Dugogodisnji kupci se najvise muzu, to tako ide. A povoljnosti i snizenja su tu da privuku nove kupce "nizeg ranga".
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Napises ogromnim fontom cijenu, preko slike stavis cijenu. Stavis sve moguce info. I lik te ladno pita "koja je cijena, jesi iz pg?"
Debil? Bilde
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Oboje fakultetski obrazovani, dijete od nepune dvije godine dobije temperaturu i neka od baba iz sela ih nauči da mu stave hladnu oblogu na glavu. Dijete je od tog 'tretmana' u KBC-u.
Roditelji?!
Bravi, kojima treba dijete uzet'!
Idioti.
Sell the Vatican, Feed the World!
https://fosmedia.me/mobile/svijet/re...a-o-seksualnom
XXI vijek.
Sloboda govora dotakla dno u Serbistanu.
Mucna prica gospodje,mada je i sama svojim postupcima doprinjela.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
svi mi najbolje znamo kako bi mi i kako bi trebalo kad se nekom drugom desi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Naravno da ne znamo.
Ali ako neko otvoreno od tebe trazi sex i napastvujete ,radi cega mu saljes poruku da ti pomogne sestri za posao ,kao i to sto se ona zaposlila kasnije kod njega.
Sta je mislila da nece traziti nesto zauzvrat?
Svakako treba seronju staviti u zatvor nekolike godine ,mada ni gospodja nije skroz cista.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
O kakvom se brusu odje radi?
Sajtovi za "telefone,tablete,racunarsku opremu i tehniku generalno" koji su optimizovani samo i iskljucivo za desktop/laptop racunar a tablet i telefon prijatno niti se moze kliknut kako treba niti se vidi pola opcija ni sajta, ja ne znam kako ljudi koji plate da im se napravi sajt ne razmisljaju o tome ama uopste ili ih bas ni ne zanima, da je sajt za bilo sto drugo pa da razumijem...
Koliko para toliko i muzike![]()
Plate sajt 200-300e eto zato
Jes jes. Platis 1.800e likovima koji su glavni za jednu od najvecih ako ne i najvecu firmu u CG. pa onda ozbiljni programer trazi za prepravku katastrofa i propusta 1.700e. (I to ako uspije da prepravi, jer ne zeli da radi preko tudjih katastrofa)
Ko ima posla sa nasim programerima ni pakao mu nece tesko pasti
Tako da kad vidim da je sajt normalan i funkcionalan krstim se sa dvije ruke i noge jos kad cujem da ga je neki nas "programer" radio
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Za ozbiljan sajt je i to presmiješno![]()
Kad mi majstor reče za kola za neki kvar: "A dobro je to, vozi to tako". Ahhhhh.
Samo mu rečem: "Fala drug, pozdrav"!
E, zamisli, izvede me u lux restoran na večeru i plati je 150€.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Sta je ovo, emulzija krvi lame djevice, sa skorupom od kamile i brabonjchicima od prerijske lisice uz malo travchica iz oaze...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Izgleda eklekticno!
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
haha, kakvo je ovo izivljavanje nad gostima, a ne bi me cudilo da neki kompleksasi koji imaju para obozavaju taj "specijalitet" i cesto ga narucuju..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks