Preko aplikacije ima. Prvi let 6 jun. Ali nema cijene
![]()
Jos nema otvorenih datuma..
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Preko aplikacije ima. Prvi let 6 jun. Ali nema cijene
![]()
Last edited by zeks; 26-02-19 at 23:16.
Always,forever and beyond ...
Pa kad je rasprodat.
Aha. Nego viđoh na tvoj ss da je rasprodato pa pomislih da je zbog toga.
Ima li ryan membership onaj godisnji? Ne mogu da nadjem na sajt.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ima 200e, ne isplati se sem ako ne putuješ masu sa njima...
Sent from Tapatalk
#fakenews
skupo!!!
mada ista je prica bila svaki put cim otvore liniju preskupo...to za ove sminke ali neka ih
ja cekam da bude 15e mada bio sam 3-4 puta vec ali moze se do Madrida jeftino kao i do Valensije...Tenerife zimi su super
Samo neka otvaraju pa dje god...licno volio bih da ima nesto za Francusku ili Ukrajinu
moja poslednja 2x za barsu
pg-milano 30.12 33e
milano-barsa 31.12 40e
pg-budapest april 23e
budapest-barsa april 39e
meni je i ovako dovoljno a ne jos i direktno![]()
Skupo i jes i nije..
Da je moglo bit jeftinije, jes
Drug je skoro bio (prije 10ak dana) iz DU je bila 60e povratna(kupio je 2 mjeseca unaprijed) ... Al opet odi do du, parking blabla ljepse je iz pg za 100(tj zavisi kako ko voli)
ma vazno je da imaa direktno iz pg..
Da se taj kafica moze popiti na plus 20 u oktobru.
gledam cjene iz dubrovnika sa sezonu nema leta ispod 180 evra.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
pa kako nije kada je za london po 10e redovno a barsa nije nista dalja od londona ili brisela npr
meni je najbitnije da mozemo prejeftino do milana i budimpeste a odatle da se snalazimo
Masu nasih ljudi je mutavo, brat mi drzi agenciju e da čujete tih pitanja... I to za direktan let (do Milana, Budimpešte)
A ne da se snađu da noće pa opet to aerodroma itd
Plus ne razumijem da neko preko agencije ide, bukiras hotel, let i cao a ne oni uzmu proviziju da to odrade
stvarno?
ljudi ne shvatate poentu...karta je skupa i kraj
kada se otvorila linija za Bolonju ista je prica bila pa je sada 17e u jednom pravcu
za te me zabolje, pricam o nama koji putuju cesto...sacekajte jedan period bice 40-50e povratna 100%!!!
vise se isplati malo skuplja karta do barselone nego karta od 10e do londona, kad "prosjecan crnogorski putnik" mora da se cima oko vize..
a pritom tebi izgleda nista ne znaci presijedanje, tj potpuno si lagan..
ja bi radije dodao nesto novca i isao direktno..
a slazem se da bi trebalo ic dolje, ali ne kukam na ove cijene jer mislim da uopste nisu lose..
ja za UK nemam namjeru ici dok se vize ne ukinu ili bar spuste na normalnu sumu
pa kada pogledas cijene MA onda nije ni cudo sto ti je ok ali s obzirom kakve su sada cijene kroz EU ovo je preskupo...moje misljenje jbg
kada imam prostora za presijedanja i svracanja u neki grad dodatno svakako da sam za tu varijantu
pg-barcelona 15.08. - 22.08. - 120e povratna ryan
pg-brisel 15.08. - 22.08. - 170e ryan
pg-wroclav 13.08. - 20.08. 135e ryan
cus mne airlines, eo ti ryan
ponavljam, ici ce dolje vjerovatno, ali ne vidim nikakav razlog za dramu
stavise, bice full..
ako imas para za te karte onda nemamo sta pricati jer ocigledno nam se misljenja ne poklapaju.
nasao si Avgust da mi prikazujes kao da ne znam da su tada 3,4x skuplje...
ja putujem jeftino tj uvijek trazim najjeftiniju opciju pa je prosjek karata otprilike 30e po letu izmedju ostalog do Francuske podjoh za 5, Italije za 8, Madjarske isto 8, Luksemburga iz brisela za 1,5e itd itd i imam 6-7 putovanja godisnje od tog min 2 van Evrope i ako kazem da je ovo skupo onda je skupo, meni...i kazem ostalima da se ne zalijecu jer ce vrlo brzo biti bar duplo jeftinije
znam da ce biti ful onih sminketina nasih koji mimo restorana i kafica ne znaju nista i od kojih te sramota ako se nadjes na istom letu...daleko mi kuca od takvih
i nema drame samo kazem svoje misljenje
nasao sam avgust jer tad mogu da putujem, nazalost limitiran sam vremenom i ne mogu kao ti da cekam super povoljnu kartu i da sibam, a najradije bih..
uporedio bih let iz pg sa do nedavno nama najblizim letom iz dbk..
masu je bolja opcija za nas letjeti iz pg pa i po ovim cijenama..
a za mene licno bi ovo bio najskuplji lowcost let ikad placen tako da razumijem sto si htio rec..
ali, na moju zalost, kad cijene panu ja najvjerovatnije necu imat vremena tako da jbg
ok onda ako je tako ali samo da znas da su u Avgustu cijene vece nego za novu god
ja uvijek pogledam i dodatnu konekciju jer za ustedu od 20,30,50e bolje se izmeraciti nedje drugo nego dati avio kompaniji novac![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks