A sta mislis je li brzi bmw 325 automatik ili manuel?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by mur3633; 26-02-19 at 00:36.
E ne no opel![]()
Ima vise od jedne dekade od kada manuelni mjenjaci nemaju smisla.
Jos jedan put, dizelski motori su zbog ustede a ne zvuka i performansi.
Prema tome, šta da ti kažem?
Cus manuelni menjaci nemaju smisla?
Sta necu vidjet
Pa nijesmo svi penzioneri da vozimo automatik.
A ne vozi se automatik samo ako si penzic...
Prema tome, šta da ti kažem?
A stvarno jos u Hondu kad cujem ili vidim automatik, po meni je Honda sportsko auto, to ti je kao da kupis GolF 2 GTI sa automatikom
Jedino mi je automatik za Mecku.
vlazni snovi aa Hari?
To ti mislis Dačijo
A ne zajebavaj brate, preceras ga i ti nekad...
Vjeruj mi da me bas boli patka ocu li ga pola sekunde bolje usaltat od automatika jer auto ima 220ks (cini mi se) i bas ima dovoljno snage.
Kad sjedes u ovaj auto izgubis svaku zelju za brzinom i manijacenjem (makar je meni tako) jer je auto bukvalno za uzivanje i lagano kruziranje... Isto tako kad vozis 100kmh imas osjecaj da imas 40 jer se auto ne cuje da radi, nema buke u kabinu, sjedis u sic ka u predobru fotelju i bukvalno ti je svaka tipka i dugmic pod ruku...
A naravno kad zatrepa sklapanje auto bas fino povuce, mjenjac odlicno reaguje i zvuk je onakav kakav i treba da bude bez torokcanja i fijukanja turbine...
Ja opet kazem, vozim dizel, manuelni mjenjac ali bi ga iste sekunde zamijenio bukvalno za isti auto (da ne bude sa magarca na konja) samo da je automatik i benzinac.
Isto tako je bezvezna prica da je automatski mjenjac za penzionere... Vjeruj mi da bi pola auta kroz grad bilo u boljem stanju da su aut. zbog nasih strucnjaka i nacina saltanja.
But if you never try, you'll never know..
a dje, podgorica je postala pravi grad za automatika..stani-kreni na svakih 40 metara
laik ako volish plivajuce zamacnjake
Last edited by Laz; 26-02-19 at 16:03.
Manuelni stvarno nema vise smisla, to je mucenje realno i plus svaki noviji automatski mjenjac ima + - kome je bas stalo do toga.
Pa cak i terenci novi prelaze svi na automatik i sa blokadama i redukcijama sve radi bolje nego manuelni. Konkretno na terenu sam imao prilike to da vidim.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
A sto se odma primas?
Samo sam pitao jer me zanimalo je li brzi automatik ili manuel.
Za u vece gradove i auto za kroz grad automatik je sigurno bolji, smuci ti se non stop saltanje ruka te zaboli, ali za otvoreno i npr gdje ima cesto snijega mislim da nije automatik dobar.
Npr 1.9 (passat b55) sam probao ne svidja mi se ponasanje trza nesto mnogo kad prebacuje ili je menjac bio los, b6 passat 2.0 sam probao isto mi se nije svidjeo.
I mislim da je skuplje odrzavanje automatika od manuelca.
Last edited by HaRRy; 26-02-19 at 16:13.
probaj neki noviji automatik pa javi a ne te istrosene kante
Sto mislite o ovome skidanju partikularnog?Predlozi mi ovaj majstor,kaze jedino tako se resava trajno taj problem..Razmisljam se jer mi rece jedan da kada se skine partikularni,da se cuje kao da je turbina crkla,sad mi je to nejasno,al da me zna ko od vas sto o tome
Ne przim se ja nego se do sjutra mozemo prepirat i piskarat oko ovoga a realnost je nesto sasvim deseto...
Bas kao sto rece koleza probaj neki krsteni automatik i sve ce ti bit jasno![]()
Ako to budes skidao obavezno ga nedje sacuvaj jer mislim da ce i kod nas brzo zakon da se mora imat sve kao kad je iz fabrike izasao...
Nije zvuk kao da je turbina crkla ali se moze desit da se cuje jace "kad izbaca vazduh" a to je taman slicno kao neko fijukanje... Naravno ako imas predkatalizator, lonac vjerovatno ce se to cuti minimalno... Nadji na youtube neki klip pa ces cuti o cemu se radi, samo imaj na ulu da vecina auta na te klipove nemaju ni predkatalizator, ni katalizator, ni lonac ama bas nista bez gole cijevi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks