Pa zamjena za keš?
Ne vjerujem vala da bi neko presao sa Golf 4 na Hondu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije ti u boji displej
Vidji moze li se zamijeniti
![]()
Saga continues... Vol 2.0
U sta se pretvori ova temamozda bi ga valjalo pustiti, vjerovatno je vidio i sam da je kiksao ali nema nazad
Ako je njegov neka ga u zdravlju vozi i dobro da ga sluzi, a sad sto nije 3.0 nego 2.0 ***** li gamozda je samo mlad momak, pa je od srece sto je kupio auto malo i precerao sam kibikazom
ja sam pristalica jacih motora, ali u svakom slucaju vjerujem da ce dostina sjutra prije kupiti 2.0 od njega, nego 3.0 iz vise razloga.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
to si potpuno i sve u pravu,mi dobronamjerno,sugerisemo i ukazujemo na cinjenice,kao sto si rekao ocigledno da je mlad i koliko ja saznah dobar momak,al eto,sve izgleda da on nije vlasnik auta,vlasnik je frend njegov.pa kad ga pusti da se slika sa autom onda se izbacuje sve na forum.a nije rekao istinitu info o kubikazi,nije li to u najmanju ruku sumnjivo...i ne zna da je udarano,mjenjana sajbna....ni kako se mijenja meny,na kompjuteru,samo MISLI,i ovo i ono.
crvena svijetla su zaista ruzna,oko nogu dolje,jedino ako je vlasnica a ne vlasnik pa da suvozac uziva na pogled...
Brt nisam ja kiksao nista nego ljudi se sluze lazima kao recimo ovaj JOKAC da bi postigli nesto u zivotu, druga posla nema, auta nema, bicikla nema, i sta ce drugo mrčo nego da provocira ljude na forum? Ali ja mu ne zamjeram. Niti zna nekog mog druga niti je istina za auto sto prica samo sto vi nasjedate na njegovo djecije mlataranje
@Jokac
Drug ides na ignore jer si ga precerao, smaras vise brate mili, ja da sam admin ti bi odavno izleceo odavde sa tvojim dobronamjernim provokacijama.
Audi je 3.0 100% vjerovatno je prethodni vlasnik mijenjao zadnji branik i stavio od A5 2.0
A nisi ti kriv casti mi no ovi sto te slusaju
Cus ti znas nekog mog druga i da sam menjao soferku hahahahaha
Nije bolest sve sto boli.
Poyy
Last edited by HaRRy; 25-02-19 at 11:59.
Pa normalno da je glupo kad Jokac izmislja neke Nabuloze samo da ispadne zanimljiv a ustvari je poceo da smara zestoko, samo ne znam kako uspjeva toliko lazi da izmisli za kratko vrijeme.
Zavidnost je kod ljudi cudo
Momak trazio broj plasticara ja ucinio uslugu poslao br: Odma ispade da sam ja isao kod njega da mi krpi audija
Drugom momku dadoh vizitku za soferku: Ispade da sam mjenjao i soferku hahaha
Ja ne znam gledaju li ovo sve ovi admini.
Bruka sta se sve odje dozvoljava.
Dje je najpovoljnije polozit A kategoriju?
Sa 6godina dobih prvi mini motor i nikad ne polozihSramno.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
U ulcinj
evo da kazem i ja da je Harrija pozdravio njegov drug G....,te da sad znamo iz prve ruke da nisi vlasnik pomenutog automobila.
a sad je prethodni vlasnik mjenjao branik,nije ga Dado radio,a sto se cini odje sa covjekom,znaci auto je 3.0,a pozadi pise 2.0 i tako ce da se vozi?
ja samo konstatujem cinjenice koje ti iznosis u zdravoj raspravi naravno,ali ti bjezis od zdrave rasprave,te je bolje da se iskljucis sa foruma,cija je i svrha zdrava rasprava bez vrijedjanja.tebe nismo vrijedjali koliko vidim niko,nego samo KOMENTARISEMO ONO KAKO TI NAMA PISES,a napisao si mnogo kontradiktornih stvari o samo jednom automobilu.sad se pozivas na Admine,ne vidim zasto......vjerovatno jer istina boli,i provaljen si...![]()
Nista jeftinije, mozda samo lakše završiš. Kakav je prevarant onaj iz Meridian L sve je smiješno. Kad zavrsis ne da ti papir bez uplate dodatnik xx€ koje nije pominjao na pocetku.
Poslato s Jadrana
To kako kome prodje,znam kome ne moze to
Ima li preporuka za majstora za Skodu/VW negdje po PG? Za standardne stvari, mali servis i tako to...
Znam za Miluna i AutoCacak, ali mi se ne ide u Zetu samo za zamjenu ulja i tako slicne sitnice...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks