Kao da je bitno je li 2.0 ili 3.0...
Harris ce ga podic na klocne pa onda natezanje do 250km/h.
Kao da je bitno je li 2.0 ili 3.0...
Harris ce ga podic na klocne pa onda natezanje do 250km/h.
Last edited by Josh; 24-02-19 at 21:38.
Ocekujemo da ovaj A5 4x4 ni manje ni vise no sledece zime na ljetnje odrane do daske stigne do Norveske.
A neee,ako si mislio na SM-Primorskog, ta uloga je rezervisana za Verbalnog(ono...odgovara mu ova afera oko 2.0;3.0;jedan auspuh,2auspuha... kako bi se skrenula pažnja sa njegove afere sa Dakićem i on bi u miru mogao po BG da pliva u đakuzi sa ...čijom ono bješe đevojkom?).
Mislio sam na MS-Pariškog
Sent from my room
Kapetane,napravice ga podgoricki majstori do tada...
Zaboravi.
Ides u Dojcland, dobijes colke na ime vozaca, osiguranje za 10-15 za EU i balkan, COC i ta *****, dodjes na granicu sa CG, odjavi se auto (da je izaslo iz EU), imas 24h fore da ides na carinski terminal i to je to.
Nema trika da mozes kupit i uvest (voziti) auto na njemacke tablice...
Prema tome, šta da ti kažem?
ma rodjak gastrabajter dosao u posjetu 10-15 dana
48h je rok da dodjes na carinu.Ili kazna 500e
Moze na njemacke table da dodje ako je slepom dosao.
Hvalio bi se da je isao za njemacku i vozio ga do CG![]()
p.s Druga varijanta i redosled je kako je Takumi naveo
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Normalno da moze. Doveze se na strane table, table skine ih vrati ih u svoju zemlju odjavi i to ti je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo da nije Kosacica Honda pa makar i 1.9 da je nema veze.. ne ljutim se.
Ja MISLIM da ne može, zašto ljudi onda uzimaju col table 200+€?
I MISLIM kad tamo kupis auto da mora odma da se odjavi.
Ja baš nikoga ne znam (znači nas državljanin) da je uvezao auto sem na COL ili na slepu pa bez tablica...
Jer ti prije svega u CG ne smijes voziti auto stranih tablica (vjerovatno te nece ni pustiti na granicu zbog toga)
da smijes, onda bi svi tako uvozili pa ne bi placali ni carinu/pdv...
Plus znam kad je momak na slepu poslao auto (strani državljanin) za CG da bi ga odje popravio jer je tamo bilo x3, jedva su to auto pustili u CG... A auto registrovano i sve ok...
A ne moze ni da ga doveze drzavljanin Njemacke sa Njemackim papirima sa Njemackom vozackom, da ga ostavi odje uzme tablice za Njemacku i odjavi ga tamo?
To može, takumi je rekao da ne može ako nije njemacki državljanin a guvarana veli da može
Al ga ti ne mozes cariniti prije nego ga on odjavi.
Pa njemacki drzavljanin, ili neko ko boravi tamo...
Znaci ti da ides tamo ne mozes da kupis auto na dojcen tablice i da ga vozis do ovamo...
Prema tome, šta da ti kažem?
Stay salty.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks