Kako ti kazes
Sent from my iPhone using Tapatalk
imam valjda ponesto,ko ce ga znat...ajde da te zamolim sliku jos koju audija kad se bude moglo,kad ga uzmes ponovo od tog frenda...![]()
Kako ti kazes
Kakav retko.
Rekao sam da se ne vidi drugi auspuh na slici a ako ga nema nije 3.0 (da nije quattro nisam nidje napisao)
I da je model iz 2007, i da je naprijed pokušaj s-line a pozadi ne vidim difuzor
![]()
Last edited by stefke; 24-02-19 at 16:18.
hari slikaj mi broj sasije da vidim nesto![]()
Iskuliracu samo, bolje![]()
Last edited by HaRRy; 24-02-19 at 16:27.
Zašto da daje br. šasije ovdje javno?
Ođe se samo gleda kako će ko koga da pecka, da se posprda i tako to.
Pratim mnogo foruma, što naših, što stranih i nisam toliko primjetio da ima peckanja.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Last edited by mur3633; 24-02-19 at 17:04.
A jbm mu mater napraviste s glupostima 10 stranica,neka vozi sta hoce,sta vas briga je li udaren,samljeven,svako vjeruje u ono sto misli da je ispravno i gotova prica...dje li je ona zvoncica da vas malo pocisti...
ovaj na slici s-line je za uk trziste,razlikuje se od ovog s gornjih slika.
Pa u startu je covjek slagao da je 3.0. Kud ces vise
f6
e, ne mogu razumjeti da se laze za kubikazu zaista.....zasto?
aooo kakva prica.. fale samo verbalni i vesko dakic :lolblue:
Pa fora je da se prica da je 3.0 a ono 140ks, jer ko ga zna odavde, niko. Fora je da makar nedje pise sline a ono zamijenjeni branici kad je nedje iskrivljen. Fora je da se vidi crni Audi, iako je lamina sa pola milke km. Fora je da bude nesto sto nije.
Ljudi, covjek prica da je sa jednom zimskom gumom dosao do Srbije da nidje kliznuo nije. O cemu vise da pricamo?
Da ima makar ko da prica nesto pa ajde ali vozaci japanera koji ga ne mogu prodat 100 godina...
Pricas nabuloze, niti sam rekao da sam isao do Srbije niti sam rekao da nidje nisam kliznuo, ne znam sto uopste komentarises kad pojma nemas?
Vracao sam se iz Srbije na ljetnje koje su bile dosta lose, blizu Rozaja je napadalo snijega, stavio sam zimsku rezervnu gumu koja je nova i tako dosao do kuce sa manje rizika nego da sam vozio na te ljetnje. Da je 1% koliko toliko je sigurno pomogla.
Imas google pogledaj A5 SPORTBACK kakve branike ima prije nego pocnes da pljujes po Njemcima jer vozis Hondu koju niko nece da ti kupi. Nema potrebe da lijecis svoje komplekse na Njemacka auta ko ti je kriv sto si se zaje"ao pa si uzeo Japanca i muke mucis da ga maknes.
No necemo se vrijedjat.
Kad auto bude stiglo sa carine slikacu vam papire dje pise da je 3.0 nego ce i tad bit a uzeo si papire kod komsije hahaha a najbolje iskuliracu komentare
Da li je sta prepravljano ne znam, covjek je doveo auto da proda meni se svidjeo dogovorili se za cijenu i to je to.
Poyy
Last edited by HaRRy; 24-02-19 at 18:51.
A ko te vrijedja mile?
ma sve regularno 100%,bez ljutnje,ma cek,kupio si auto,jer ti se svidjelo a da nisi pogledao je li udarano?
ja sam novo auto u salon gledao da nije udarano,a brate taj ti je dobar frend,kad mu toliko vjerujes.pa si onda kod Dada,odma poslije isao.....al dobro,to je tvoja stvar,ovo je samo zdrava diskusija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks